https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Estetisyen Gönül Dirim


GÜZEL CİLT GÜZEL BAKIMLA OLUR

Her ay güzellik konusunda sizlere bilgiler veriyorum. İşte bu ayki yazımda da ´Güzel Cilt Güzel Bakımla Olur´ görüşünü değerlendireceğim.


Merhabalar?

Her ay güzellik konusunda sizlere bilgiler veriyorum. İşte bu ayki yazımda da  ´Güzel Cilt Güzel Bakımla Olur´ görüşünü değerlendireceğim.

 Nasıl ki yorgun geçirdiğimiz bir günün sonunda aldığımız duş bizleri rahatlatıp mükemmel bir dinçliğe ulaştırırsa, cilt bakımı da bu mükemmelliğe giden en önemli adımlardan birisidir. Bunun için en güzel başlangıç su ile cilt tipine uygun sıvı ya da katı temizleyici seçmek. Sonra, gözeneklerin sıkışmasına yardımcı olan tonikleme, cilt yapımıza uygun nemlendiricilerle ve haftada bir defa da olsa maske ile cilt bakımına devam etmektir. Tabi ki bunları evlerinizde de uygulayabilirsiniz. Ciltteki lekelerden, kırışıklıklardan, aknelerden kurtulmak için biz güzellik uzmanlarına düşen görev de salonlarda yapılan derinlemesine temizliktir.

Günlük yaşamınızda devam edeceğiniz cilt bakımlarıyla daha güzel bir cilt elde edebilirsiniz. Ama nedense yüzümüzün bakımını hep en sona bırakırız, yüzümüzdeki sorunlar artınca ancak bir uzmana başvururuz. Oysaki yüzümüz tüm yaşamımıza anlam katan, insanlarla yakınlaşmamızı sağlayan en önemli bölgelerimizden birisidir. Bayan olsun erkek olsun birisiyle tanıştığımızda önce yüzüne bakarız, sonra kıyafetine kayar gözlerimiz. Eğer bakımsız bir cilde sahipse neden cildine bakım yapmıyor diye düşünmeden edemeyiz.

Hiçbir şey mücadelesiz olmaz. Evet, yaşantımızın hangi evresi olursa olsun mücadele etmeden mükemmele ulaşamayız. Cildimiz de sabır ve mücadele ile güzelliğe, sağlıklı bir cilde dönüşebilir.

Kayseri Gürhaber okurları, hepinize sağlıklı güzel bir cilt ve yaşam diliyorum?