https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Estetisyen Gönül Dirim


GÖLGESİZ GÜZELLİK

Merhaba Kayseri Gürhaber okurları?


 

Bu yazımda güzelliğe gölge düşüren, bayanların korkulu rüyası olan tüylerden kurtulmanın aslında çok kolay olduğundan ve birçok tedavi yöntemi olan bu sorunun en sağlıklısı ve kesin sonuçlara ulaştıran yöntemi olan ?epilasyon´dan bahsedeceğim.  Kafanıza takılan soruların yanıtlarını bu yazımda bulacağınızdan eminim.

Epilasyon; kıl köklerine elektrik akımı vererek kıl kökünü yakarak kılları yok etme yöntemidir. Uzun yıllardan beri uygulanan bu yöntem dikkatli ve steril yapılırsa, iz ve leke yapmaksızın tüm tüylerinizden kurtulmanıza yardımcı olacak bir yöntemdir. Elbette biraz sabır göstermeli ve zaman ayırmalısınız. Çünkü problemsiz ve güzel bir yüze veya vücuda sahip olmak kolay değil. Her güzelliğin bir bedeli vardır.

İsmini kendisinden izin alamadığım için yazamadığım bir bayandan bahsetmek istiyorum. Kendisi yaşam sevinci ile dolu 60 yaşlarında şirin mi şirin bir bayandır. Kızının epilasyonun bitmesinin ardından kendisi de bize gelip epilasyon yaptırmak ve yüzündeki tüylerden kurtulmak istediğini söyledi, şu anda da tedavisi bitti. Kendisi o kadar memnun kaldı ki, bana çok dua etti.

? ? Gönül Hanım, ne muradın varsa Allah versin, ellerine nur dolsun. Yazmamı açıp da güneşte oturamadım, gençliğimi bitirdim ama şimdi senin sayende hiç kimseden utanmadan, yazmamı saklamadan yazmamı açıp güneşte oturabiliyorum. Önceden bir yere gideceğim zaman yüzümdeki tüyleri görecekler diye üzülürdüm, oh şükürler olsun ki kurtuldum? ?

İşte böyle dünyalar tatlısı analar, teyzeler, ya da gencecik güzelim kızlarımız, insanlarla konuşurken yüzlerindeki tüyler görünecek diye hep sohbetten kaçmak isterler. Oysaki vakitlerinden bir saat feda etseler bu sorundan kurtulabilirler. Çünkü işin ehli uzmanlar, nokta atışıyla sorunu kökünden çözer. Ağda, ip, hatta jilet, makine gibi vücudu tahrip ve tahriş edici uygulamalar geçicidir. Kişinin hem vaktini çalar hem de canını yakar. 

Bizler hayatımızda sorunla yaşamak yerine sorunu çözme noktasında işin ehline kendimizi bıraksak daha kaliteli vakitler geçireceğimize eminim. Tüy problemimiz varsa tüyleri saklayarak, kendimizi ortamlardan uzak tutarak yaşamak çözüm değil sorunla yaşamayı kabullenmedir. Eğer bu sorunu biz kabul etmeyip çözme noktasında adımlar atarsak( güzellik uzmanlarının kapısını çalmak) hem fiziksel hem de psikolojik bir güzelleşme yaşarız.  

Güzelliğimizi gölge düşüren ne varsa hepsinden kurtulmanız ümidiyle, hepinize gölgesiz güzellikler diliyorum?