https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


EROL YARAR DA DELEGE İLE BULUŞTU!

Kayak Federasyonu seçimleri öncesinde adaylardan Erol Yarar ilimizdeki delegelerle bir araya geldi. Hacılar´da kulüp yöneticileri ve delegelerle bir araya gelen Başkan Yarar, yeni dönemde de yeniden işe talip olduklarını anlattı.


Kayak Federasyonu seçimleri öncesinde adaylardan Erol Yarar ilimizdeki delegelerle bir araya geldi. Hacılar´da kulüp yöneticileri ve delegelerle bir araya gelen Başkan Yarar, yeni dönemde de yeniden işe talip olduklarını anlattı. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Musa Soykarcı ve Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahit Cıngı ile birlikte gecikmeli olarak toplantıya katılan Başkan Erol Yarar öncelikle federasyon nezdinde yapılan çalışmaları anlattı. Başkan Yarar´ın dikkat çeken söylemleri arasında Kayak Federasyonu´yla sahada pek varlık gösterilemediğini söylemesi ve ?Arkadaşlara bu yerleri emanet ettik durum ortada´ söylemi şaşkın bakışları da ortaya çıkardı.

Kayak Federasyonu Başkanı olan Erol Yarar, federasyonun mevcutta kullandığı bütçe ile önemli atılımların yapılmayacağını belirtmesi ve bu bütçeyi 4 katına çıkartarak çalışma yapacaklarını belirtmesi de ?Bizde neler olacak?´ sorusunu akıllara getirdi. Kayak Federasyonu´nun bu zamana kadar Kayseri ölçeğinde Erciyes Dağı´nı görmezden geldiğini belirten kulüp yöneticileri, ilimizin federasyon nezdinde daha aktif olması için çalışmaların yapılmasını bekledikleri de konuşulan konular arasında yer aldı.

Her iki başkan adayı da ilimize geldiler. Burada yaptıkları görüşmelerde delegenin nabzını tuttular. Tabi ki, bu arada delegeler de her iki başkan adayının kendilerine nasıl yaklaştıklarını yakından bir kez daha görme şansını buldular. Artık iş her iki adayın da yaptıkları açıklamaları değerlendirmeye ve karar vermeye kaldı. Buradan daha önce de belirttiğim gibi ne olursa olsun öncelik ?Kayseri´ menfaatinde. Yani kısacası oturup düşünmek ve sonrasında ortak bir karar vermek doğru olacaktır. ?Ben´ değil, ?Biz´ diyelim ve bu zamana kadar hep arka planda kaldık diye yakındığımız kaderimizi değiştirip, elimize geçen bu seçim fırsatını iyi kullanalım?