https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


ERCİYES´TE HAFTA SONU HEYECAN YÜKSEK!

Spor anlamında ilimizin her spor branşında faaliyet göstermesi beni gerçekten mutlu ediyor.


Spor anlamında ilimizin her spor branşında faaliyet göstermesi beni gerçekten mutlu ediyor. Özellikle futbolun dışındaki spor müsabakalarını görünce biraz daha ayrı mutluluk yaşıyorum. Ülkemizde ve normal olarak ilimizde de insanların büyük bir kesimi futbolun meraklısı olarak adlandırılsa da aslında her insan farklı branşları da heyecanla takip edebiliyor. Baktığımızda salon sporları bu değişime ayak uydursa da dış mekânda yapılan sporsal faaliyetler biraz daha hava muhalefetine paralel olarak grafiğini yükseltebiliyor. İşte bu hafta sonunda da aynı böyle bir denklemle karşı karşıyayız. Erciyes´te birisi Kar Voleybolu diğeri ise kayak yarışmaları olmak üzere iki ayrı spor branşının heyecanı yaşanacak. Kar Voleybolu geçen yıl yapıldı ve izleyenler tarafından büyük takdir topladı. Yine belirli bir alan ve etrafında bu yarışmayı izleyecek insanlar olacaktır.

Tekir Bölgesi´nde yapılacak olan bu yarışmanın dışında bir de kayak yarışmaları var ki, o sadece yarışma değil. Ülkemizdeki kayak liglerinde yarışacak olan sporcuların seçmesi olacak. Yani kısacası birçok şehirden yarışmacı ve bu sporu izleyen yine ilimizde hafta sonunda bulunacaklar.

Erciyes Dağı geçen hafta pistlerinde 52 binden fazla insanı misafir etti demiştik. Bakalım bu hafta misafir sayısında nasıl bir değişim yaşanacak. Umarım yapılacak olan spor müsabakaları ilgiyi daha fazla artırır?