https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


ERCİYES YİNE GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR!

Dünya Snowboard Kupası´nda geri sayım nihayet sona erdi. Uzun ve yorucu çalışmaların nihayet sonuna gelindi.


Dünya Snowboard Kupası´nda geri sayım nihayet sona erdi. Uzun ve yorucu çalışmaların nihayet sonuna gelindi. Artık tüm gözler yarışmanın yapılacağı Erciyes Dağı´na çevrilmiş durumda. Kupa ile ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar ve yetkililer bir basın toplantısı ile durum değerlendirmesi yaptılar.

Erciyes´in bu kupayı ikinci kez yapmasının bir alışkanlık oluşturduğu görüşünde birleştiler(Devamlılık her ülkenin beklediği bir gelişme). Gelecek yıl da yine Erciyes´te bu kupanın bir ayağını yapmak için ağızlardan hep aynı temenniler çıktı. Gerek FIS Direktörü Peter Krogull, gerekse de başkanlar aynı duyguyu temenni ettiler. Anlaşılan o ki, yapılacak yarışmalarda herhangi bir sıkıntı olmadığı sürece Erciyes Dağı, Dünya Snowboard Kupası´na her yıl ev sahipliği yapmaya aday.

Bu arada sadece bu yarışma değil diğer önemli organizasyonlar konusunda da artık Erciyes´in adının ön sıralara çıkacağı belirtildi. Bu gelişme ile birlikte aslında bir duygumu da sizlerle paylaşayım. Kayak Federasyonu, yaptığı faaliyetler ve yarışma takvimlerinde Erciyes´i fazla değerlendiremiyor. Umarım bu durumu federasyon yöneticileri de dikkate alırlar ve Erciyes için federasyon yarışmalarının ne denli önemli olduğunu görürler?