https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


DUYDUNUZ MU? KAYSERİSPOR´DA BORÇ DÜŞMÜŞ!

Süper Lig´de bu sezon yakaladığı başarı ile hem borçlarından, hem de alt tarafta olmanın verdiği stresten uzaklaşmaya çalışan Kayserispor´da, Kulüp Başkanı Erol Bedir tesislerde basın karşısında bir yıllık çalışmalarını değerlendirdi.


Süper Lig´de bu sezon yakaladığı başarı ile hem borçlarından, hem de alt tarafta olmanın verdiği stresten uzaklaşmaya çalışan Kayserispor´da, Kulüp Başkanı Erol Bedir tesislerde basın karşısında bir yıllık çalışmalarını değerlendirdi. Konuşmasının başında, kimseye herhangi bir suçlama yapma niyetinde olmadıklarını ve bu konudaki sorulara da cevap vermeyeceğini belirten Başkan Bedir´in aslında açıklamalarının genelinde kulübün içinde bulunduğu borç durumu anlatıldı.

Kayserispor´un borcu konusunda açıklamalar yapan ve bu konu üzerinde de bir hayli detaylı bilgiler veren Başkan Bedir, mali konularda harekât alanının artması için kulüp üzerinde yetkili olan isimlerden izlenecek yol konusunda görüşlerini alacak. Mevcutta 100 milyona yakın borcun kaldığını belirten Başkan Bedir, bu açıklamasıyla daha önce benim de içinde bulunduğum bir grup arkadaşımın söylediği borç miktarını, doğrulamış oldu. Hatırlıyorum da, o dönemlerde Kayserispor´un borcu konusunda önemli açıklamalar yapmıştık. Miktar konusunda da yaklaşık 160 milyon lirayı bulan meblağlardan bahsetmiştik. Bizim açıklamalarımızı yalanlayanlar olsa da, bakınız bu günlerde gerçekten Kayserispor´un tehlikeli bir dar boğazda olduğu Başkan Erol Bedir tarafından açıklanmış oldu.

Yapılan açıklamaya göre şimdilik kulübün 100 milyon borcu kalmış. Dahası belki olabilir ama önce takımın ligde veya kupada hedefi ne olacak? Başkan bu konuda takımın onursal başkanlarıyla bir araya geleceğini ve görüş alış verişinde bulunacaklarını söylerken, bir yandan da mali kaynak sağlanmazsa kendilerinin fazla bir çalışma yapamayacağından bahsediyor. Çünkü şu anda bile transfer tahtasının açılması için 6 veya 7 milyon (eski para ile trilyon) paraya ihtiyaç olduğu belirtiliyor. Yani kısacası geçen sezon olduğu gibi bazı sponsorların takviyesine ihtiyaç devam ediyor?