https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


DÜNYA KUPASI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

İlimizde yapılacak olan ve bu sezon üst üste ikincisini gerçekleştireceğimiz Snowboard Dünya Kupası için yetkililer yoğun bir çalışma içine girdiler.


İlimizde yapılacak olan ve bu sezon üst üste ikincisini gerçekleştireceğimiz Snowboard Dünya Kupası için yetkililer yoğun bir çalışma içine girdiler. Yaklaşık 150 sporcunun yarışacağı bu yarışma için ülkelerden temsilciler de yavaş yavaş ilimize gelmeye başladılar. Erciyes A.Ş. yarışma ve yapılacak olan organizasyon konusunda da ince eleyip sık dokumaya çalışıyor. Herhangi bir olumsuzluğa mahal vermemek isteyen yöneticiler oluşturdukları farklı ekiplerle hem dağda hem de gelen misafirlerin rahat bir ortamda konaklamaları için gereken çalışmalarını yerine getiriyorlar.

Yetkililer bu çalışmaların yanı sıra organizasyonun maliyetini de ilimizdeki veya ülke genelindeki firmalara bölüştürerek belediye bütçesine yük olmamaya özen gösteriyorlar. Bu anlamda dün Erciyes´te ilimizin ve ülkemizin önemli mobilya üreticilerinden İstikbal ile bir sponsorluk anlaşması yapıldı. Bu anlaşmayla Dünya Kupası´nın isim hakkını alan İstikbal gereken desteği verirken diğer firmalara da örnek oldu.

Erciyes´te 04 Mart 2017 cumartesi günü yapılacak olan kupa yarışmasına sadece ekranları başından değil ilimizden de birçok kayak severin, oluşturulacak tribünlerde yerlerini almaları bekleniyor. Geçen sezon yapılan ve yoğun bir sis altında gerçekleşen yarışmada dahi büyük bir izleyici topluluğu yarışları izlemek için Erciyes´e akın etmişti. Umarım yine Kayserili sporseverler, Erciyes´te bu yarışmalarda sporcuları yalnız bırakmazlar?