https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Estetisyen Gönül Dirim


DİNAMİK

Merhaba Gürhaber Okurları,


Dinamik O-2 modülasyonu sürekli özel karakterli düşük frekansta doğru akımla bio elektrik stilimasyon yapan bir cihazdır. Akım düşük frekansa dönüştürülerek kas ve adeleler de özel spesifik akım tedavi yönteminin yapılması, adele kontrasyonunu sağlar. İsometrik kontraksiyonlarda kas dokusu güçlendirmelerinde, (yani 500 kilo ağırlığı tek elle kaldırmaya çalışmak için yapılan çaba gibi) kas ve adeleleri güçlendirir. Kas dokularında organizmanın enerji tüketiminin yükselmesiyle madde değişiminde düzelmenin sağlanması böyle bir kontraksiyonla olur.

Dinamik O-2 tedavisinin kullanılması iki aşamada gerçekleşmekte olup şöyledir:

Sistem 1: Aşırı yağ ve aşırı kilo genel lokal yağlılık doku bozukluğu vücut bakımı

Sistem 2: Yüzeysel kan dolaşım bozukluğu, ödem, ağır bacak hareketsizlikleri

Kombine tedavi, lokal veya selülistik yoğunluk ve estetik prosedürlerden dolayı bir kez daha uygulanmasında fayda sağlar. Dinamik O-2 tedavisi, yağlanmanın organizmadaki bozuklukları gidermesi için madde değişimini sağlayan ve stilimize eden idol bir yöntemedir.

Yüzeysel dolaşım bozuklukları bilhassa kadınlarda uzun süreli ayakta durma, oturma hallerinde, aşırı kilo ve yağlanma durumlarında olumlu sonuçlar verir. Kişide hareketsizlik, aşırı yorgunluk, ağrı krampları, uzuvların uyuşması şeklinde ortaya çıkar. Ağrılar, sızılar, bacaklarda ödemde ve stape dermontesede belirginleşir. Bundan dolayıdır ki terepatik önlemlerin alınması, daha sonra artacak kramp damarlarının frenlenmesini sağlar. Bu önlemlerin yanı sıra dinamik O-2 ile çalışma sistemi; O-2´nin drenaj tedavi olarak belirlenmesi, önemli ve etkili bir tedavi şeklidir. Bunun adı, kavramsal olarak Seulluti´dir. Bu yöntemin, yani seullutinin en yoğun olduğu bölgeler basen, kalça, diz, bacak, uyluk ve eklem yerleri olup dinamik O-2 tedavisi ile yağlanmanın önlenmesi sağlanabilmekte olup ayrıca, vücudumuzda oluşan bek kalınlaşması, basen genişlemesi ve bacak yağlanması, kol sarkmasına da yardımcı olmasıyla bilinen en etkili tedavi yöntemleridir.

Sağlıkla ve güzellikle kalın?