https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


BU İŞ BÖYLE GİDER!

Kayserispor´da özellikle sahada mücadele devam ederken, diğer yandan lobi dediğimiz olayların devamlılığı da Ankara ve İstanbul dolaylarında sürmelidir.


Bakınız Galatasaray maçı sonrasında yapılan en küçük bir açıklama dahi federasyon nezdinde ne kadar abartılı bir şekilde cezalandırılabiliyor. Hani onlar hiç hata yapmıyor ve her şeyde masumlar ya. Sanki kayıplardan bizim canımız yanmıyor. Nasıl olsa lig uzun, ?başka bir hafta da Kayserispor bunu telafi eder´ gibi bir düşünce içinde olmaları gerçekten işin endazesinin kaçtığını gösteriyor. Ligin daha başı da olsa, bir kulübün saha içinde hakkı yeniyorsa buna ses çıkarmamak, öncelikle bizim inanışımıza ters düşer.

Onların sahada her gücü arkalarına alarak at koşturmalarına, tabi ki seyirci kalmayacağız ve her zaman, her ortamda bu sesi onlara karşı yükselteceğiz. Galatasaray maçı sonrasında yapılan eleştiriler gayet normal ve ceza alacak kadar da abartılı değildi. Kaldı ki maçta, saha içinde ve ekran başında bulunan hakemlerin bizce hatalı kararları, maçta tamamen dengelerin değişmesine neden oldu. Bu konuda da sanırım eleştirel olarak açıklamalar yapılmalı ve konuşulmalıdır. Eğer bunlar dile gelmeyecekse, bırakalım o zaman şahıslar veya bazı kurumlar ne istiyorsa onu sezon öncesinde ilan etsinler. (Şampiyon ve Avrupa Kupalarına gideceklerle ligden düşecekleri) En azından ligde fazla bir tiyatro yaşanmamış ve insanlar boşuna saha içinde sakatlanma yaşamamış olurlar. Ha bu arada bizde ?bazı şeyleri gerçekleştireceğiz´ diye fazla para verip oyuncu almayız.´ Nasıl olsa başımızda bir kurum var ve bu iş bir tiyatro´ diyebiliriz. En azından umudu olanlar hüsrana uğramaz.

Ne söylersek söyleyelim bu iş böyle gidecek?