https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


BİLAL ADINDAN DAHA ÇOK SÖZ ETTİRECEKTİR!

Süper Lig´de geçen hafta oynanan Fenerbahçe maçının yankıları hala devam ediyor.


Rakibin ne denli oyun oynayamadığından dem vuranlar saha içindeki bazı dikkat çeken noktaları da konuşmadan geçemiyorlar. Fenerbahçe´de oynayan veya düzeltelim yaygın basının deyimiyle oynayamayan futbolcuları izleyenler bir anda karşıdaki rakibin oyuncularının saha içindeki becerileri karşısında şaşkınlıklarını saklayamadılar. Hele bir de bu oyuncular yerli olunca ?daha önce neden bu oyuncunun aklını karıştırıp biz alamadık´ diye dövündüler.

İş böyle olunca dikkat çeken yeni isim Kayserispor´un, Hollanda´dan transferi gurbetçi oyuncu Bilal Başacıkoğlu oldu. Bu oyuncu rakibin defans bloğunu kanatlardan yararak ceza sahasına girmesi ve arkadaşlarına akıllı paslar atması Fenerbahçe taraftarı kadar yönetimin de dikkatini çekti. Bu oyuncu ile ilgili Fenerbahçe yöneticilerinin de, Kayserispor cenahına sorusu olmuş. Bir yöneticinin ?bu futbolcuya 4 milyon mu, 5 milyon mu Avro ödediniz?´ sorusu bir anda Kayserispor yöneticilerinin yüzünü gülümsetmiş. Bütçesi yaklaşık 10 milyon Avro olan yöneticiler, ?bu kadarını bu oyuncuya verirsek, geriye ne vereceğiz?´ diyerek espri yapmışlar.

Yani anlayacağınız büyük kulüp diye tabir edilen takımlar, harcamalarında bir limit tanımıyorlar. Onların bu denli düşünmeleri de aslında bizim açımızdan iyi. Çünkü Bilal´in aynı performansta devam etmesi ve kendisini daha fazla göstermesi ile piyasası, daha da artacak ve sadece 4 veya 5 milyon Avro değil, belki de daha üst fiyatlara isteyen takımlara gidebilecektir. Sadece gitmek değil aynı zamanda Milli Takım düzeyinde de forma sahibi olacaktır.

Bilal transferi, Kayserispor yönetiminin akıllı bir çalışması oldu. Umarım bu oyuncu kendisini daha fazla lige motive eder de, Milli Takım formasını biran önce giyer?