https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


BELLONA KAYSERİ DÖKÜLDÜ!

Bellona Kayseri Basketbol´da izlediğim en ilginç maçlardan birisi de, BOTAŞ maçıydı.


Bellona Kayseri Basketbol´da izlediğim en ilginç maçlardan birisi de, BOTAŞ maçıydı. Geçen hafta sonunda sahasında BOTAŞ´ı konuk eden oyucularımızın sanırım aileleri ile aralarında sorunlar vardı. Maçta hiç beklemediğim bir performans sergileyen bu oyucuların kenar yönetimdeki insanlara cevaplarının ne olduğunu ise gerçekten merak ediyorum. Bu kulübün var olma adına verdiği bu savaşta birileri cephede mücadele ederken, birilerinin ayaklarını uzatarak çay keyfi yaparcasına vurdum duymaz olmaları benim canımı iyice sıktı. Bu oyuncuların hele bir de, yerliler diyerek gözlerinin içine baktığımızı da unutmamalıyız. Diyeceksiniz ki, ?bu maçta yabancı oyuncular etkilerini gösterseydi böyle olmazdı´!

İyide rakibin kadrosuna bir bakıp, maçta bizim oyuncularımızı dize getirenlerin yerli mi, yoksa yabancı mı olduklarını bir görün, ondan sonrasında yerli-yabancı diye ayrım yapalım. Ben sadece maçta gördüklerimle burada birkaç kelam ediyorum. Takım oyuncularından Odyssey Sims maşallah ağlaya ağlaya top oynadı. Hani bizde bir söz vardır ya, ?hem giderim, hem ağlarım´ diye işte öyle oldu. Onun ne derdi, var bilmem ama bunu da ben dışarıdan birisi olarak gelip te ?Yahu senin neyin var?´ diyecek değilim. Bu konuda, kulüpte kimin ne yapacağı sanırım bellidir. Kaptan mı, yoksa menajer mi birileri konuşabilir.

Yani kısacası yabancı oyuncular ağırlıklarını ortaya koymadılar dedik, yerlilerimiz ne yaptılar diye de oklarımızı onlara çevirdik. Bence bu maçta yaşananları oyuncularımız bir kez daha izlesinler. Kendilerinin ne halde olduklarını bir kez daha görsünler. Transfer dönemlerinde burunlarından kıl aldırmayan isimlerin, sahada maçlarda etkisiz kalmaları gelecek dönemler için karnelerine yazılacak eksidir. Bu unutulmamalıdır?