https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


BELLONA KAYSERİ BASKETBOL LİGE BAŞLADI!

Kadın basketbolunda uzun süredir ne yapacağı bilinmezliğini koruyan, sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve kulübün önemli sponsorlarının (başta Boydak Holding vs.) ellerini uzatması ile kaldığı yerden mücadeleye devam diyen basketbolcula


Nihayet bu düşünce sonuçlandı ve Bellona Kayseri Basketbol ligdeki ilk maçında Çukurova Basket´i, Kadir Has Spor Salonu´nda güzel bir atmosferde konuk etti.

Ligde oyuncuların nasıl bir format ortaya koyacakları merak uyandırırken, hemen belirteyim bu takımın birkaç haftalık periyottan sonrasında ligde istenilenleri gerçekleştireceğini düşünmekteyim. Daha önceleri yokluk içinde ne yapacaklarını bilmeyen teknik heyet, tam isabet diyebileceğim transferlere imza atmış. Bu sezon küçük bir bütçe ile büyük bütçeli takımlara karşı durmaya hazırlanan Bellona Kayseri için bazı notları sizlerle paylaşalım.

Takım normalde maç içinde çok iyi mücadele etti. Sadece sezona geç başlamanın verdiği maçtaki yorgunluğa şahit oldum. Bu kadar düşük bütçe ile hazırlanmış bir takımda böylesi büyük mücadele görülmeye değerdi. Takımda bir uzun boylu oyuncuya daha ihtiyacın olduğunun da altını kalın bir şekilde çizmeliyim. Bu konuda umarım sponsorlar biraz daha fazla ilgi gösteriri ve transfer yapılır. Ama dediğim gibi performans yönünden eksiklikte giderildikten sonra Bellona Kayseri Basketbol´un bu ligde önü açık, demedi demeyin?