https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


BELLONA AGÜSPOR, FENER´İ KONUK EDECEK!

Basketbolda ilimizde hafta sonunda büyük bir heyecan yaşanacak. Kadın basketbolunda ülkede adından sıkça söz ettiren iki takım Kadir Has Kongre Merkezi´nde karşı karşıya gelecek.


Basketbolda ilimizde hafta sonunda büyük bir heyecan yaşanacak. Kadın basketbolunda ülkede adından sıkça söz ettiren iki takım Kadir Has Kongre Merkezi´nde karşı karşıya gelecek. Özellikle futbolun dışında basketbolda da önemli bir gelişme içinde olan ilimizde Bellona AGÜ Spor bu sezon bir hayli fazla fırtına kopartacak gibi görünüyor. Yeni transferleriyle tam manasıyla ilk kez seyircisinin önüne çıkacak olan Bellona AGÜ Spor´un bu maçında kalabalık bir basketbol severinde tribünlerde yerini almasını bekliyorum.

Hem AGÜ´yü hem de Fenerbahçe´yi destekleyecek olan sporseverlerden tek ricam ise bu sporun basketbol olduğu ve ona göre salonda tezahüratların yapılmasıdır. Aile olarak gelinen bu maçlarda gerginliklere ve kötü sözlere asla müsaade etmeyelim. Bellona AGÜ´nün zaten kendine has bir taraftarı var. Onlar bu maçta takımlarını yalnız bırakmayacaklardır. Kaldı ki ilk kez de takımın bir arada görme fırsatları olacak. Bellona AGÜ Spor´da yeni transferler derken aslında bazı oyuncuların sakatlıkları teknik heyeti korkutuyor.

İlerisi için sorun yaşamak istemeyen teknik ekip, Milli takım maçlarında bu sporcuların sıkıntı yaşamaması için resmen ellerini açarak dua ettiler. Çünkü AGÜ bu sezon ilk defa bu kadar istekli ve kupa için gözünü karartmış durumda. Umarım bu isteklerini gerçekleştirirler?