https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


BELLONA AGÜSPOR AVRUPA ARENASI´NDA!

Bellona Agüspor perşembe günü oynayacağı Avrupa Kupası maçı için hazırlıklarını tamamladı.


Bellona Agüspor perşembe günü oynayacağı Avrupa Kupası maçı için hazırlıklarını tamamladı. Koç Ayhan Avcı hedeflerinin bu sezon 1 kupa olduğunu belirtiyor. Avrupa Kupası maçları için yapılan kadro ve oyuncuların birbirine uyumu ise Mersin maçında kendisini gösterdi. Hala takım içerisinde oyuncuların birbirleriyle uyum problemi yaşadıkları görüldü. Aslında Sayın Avcı´nın da belirttiği gibi en iyi oyuncuları yan yana getirdiğimizde çok mükemmel bir performans göremiyorsunuz. Oyuncular ne kadar iyi olurlarsa olsunlar uyum problemini aşmaları gerekiyor.

Bu yüzden Avrupa maçında Moskova karşısında bir sıkıntının yaşanacağını zannetmiyorum. Ligde ise rotasyonlar ve yerli oyuncuların katkılarıyla fazla bir mağlubiyete de rastlamayacağız. Rastlamayacağız diyorum çünkü yapmış olduğum görüşmeler ve basketbola gönül verenlerle fikir alış verişinde duyduğum bu oldu. Umarım AGÜ Spor Avrupa Kupası´nda ve ligde elinden gelen mücadeleyi gösterir.

AGÜ Spor´un sadece Avrupa´da meselesi değil. Diğer yandan altyapıda bir takımı bulunuyor. Bölgesel ligde mücadele eden Agü Gelişim, A takıma sporcu yetiştirebilmek adına önemli adımlar atmışa benziyor.

Kulüp başkanı Ömer Yağmur uzun süredir bu işin peşindeydi. Koç Ayhan Avcı´nın da isteğiyle şimdilik böyle bir oluşuma girildi. Daha öncesinde bazı oyuncuları milli takıma gönderen AGÜ, kısa zaman içerisinde bu sayıyı artıracağa benziyor. AGÜ Spor, Avrupa arenasında muhteşem bir başarı örneği göstermek zorunda. Bu kupadaki en iyilerle ilk 8 içerisinde kalınca karşı karşıya gelecek. Umarım kupadaki finali kazanabilme yeteneğine sahip olur da, böylelikle bir kupayı müzesine sağ salim götürür.