https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


BELLONA AGÜ´NÜN İŞİ OLDUKÇA ZOR!

Kadınlar Basketbol Ligi´nde ilimizi her iki kulvarda da başarılı bir şekilde temsil eden Bellona AGÜ Spor, Avrupa Kupası´nda ve ligde artık yolun sonuna geldi.


Kadınlar Basketbol Ligi´nde ilimizi her iki kulvarda da başarılı bir şekilde temsil eden Bellona AGÜ Spor, Avrupa Kupası´nda ve ligde artık yolun sonuna geldi. Özellikle ligde oynadığı maçlarda rakiplerin bir hayli dişli oyunlar çıkartmaları, takım oyuncularını bir hayli yıpratsa da tempo gün geçtikçe artıyor. Sadece ligde değil ayrıca Avrupa Kupası´nda da hedefini ?bu sezon kupayı almak´ olarak belirleyen temsilcimizin, aslında işi hiç de göründüğü gibi kolay olmayacak. Her ne kadar ligdeki maçlarda rakiplerle mücadele etse de, iki ayaklı olan kupa maçında rakibin karşısında ne yapacağını şimdiden merak etmeye başladım.

Rakip, bu sezon elindeki tüm imkanları mali açıdan kullanan ve temsilcimizin neredeyse 8-10 katı bir bütçe ile yola çıkan Yakın Doğu Üniversitesi! Ankara merkezli olsa da Kıbrıslı işadamlarının yönetiminde olan Yakın Doğu, bu sezon rüzgar gibi desek az olur resmen bir fırtına gibi her kulvarda rakiplerine kök söktürüyor. Bellona AGÜ ile Türkiye Kupası finalinde karşı karşıya gelen Yakın Doğu, bu maçı ilk yarıdan sonra ortaya koyduğu performansla kazanmasını bilmişti.

Bu maçı izleyen birisi olarak temsilcimizin bazı oyuncularının kendilerini kıyıya veya kenara çektiklerini gördüm. Umarım gerek yönetimsel, gerekse de teknik ekip olarak bazı oyuncular konusunda disipline işlemler yapılır. Başta Lara Sanders?