https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


BASKETBOLUN KALBİ KAYSERİ´DE ATACAK!

İlimizde son yıllarda yapılan tesisler nedeniyle önemli karşılaşmaları takip edebiliyoruz.


İlimizde son yıllarda yapılan tesisler nedeniyle önemli karşılaşmaları takip edebiliyoruz. Avrupa ve Dünya Kupası gibi önemli spor aktivitelerini Kayseri´de izlemenin keyfini yaşıyoruz. Salon sporları, futbol ve kış sporları derken tüm branşların uluslararası boyuttaki yarışmalar, ilimizdeki tesislerde rahat bir şekilde gerçekleştiriliyor. Bu yarışmaları izlerken de keyfini yaşıyor ve tesisleri yaptıranları şükranla anıyoruz.

İlimizde Erciyes Dağı, Kadir Has Stadı ve Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi gibi önemli spor ve turistik tesisler kazandırıldı. Bu tesislerde yapılan yarışmalar ve müsabakalar ilimiz sporseverleri kadar çevre vilayetlerden gelen sporseverler tarafından da rahat bir şekilde izleniyor. Kayseri bu anlamda merkez vilayet olma yolunda önemli adımlar atıyor.

Daha önceleri yapılan müsabakalara ek olarak çarşamba günü yine önemli bir karşılaşma ilimizde oynanacak. Türkiye Kadın Milli Basketbol Takımı grubundaki son maçı için ilimizde Belarus´u konuk edecek. Daha önce Dünya Kupası Basketbol Şampiyonası´nın bir ayağının yapıldığı Kadir Has´ta bu sefer Kadınlar Milli Basketbol Takımımız bize heyecan yaşatacak.

Karşılaşma öncesinde Basketbol İl Temsilciliği maçta herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için gerek taraftar, gerekse de sporcu anlamında tüm hazırlıkları eksiksiz bir biçimde tamam ediyor. Sporseverlere de seslenen İl Temsilcisi Mehmet Sağlam, bu maçta Millileri yalnız bırakmamalarını istiyor?