https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


ATLETİK NE YAPIYOR?

İlimiz voleybol takımlarından Atletik Spor, 2.Lig´de yoluna dolu-dizgin devam ediyor.


Bu sezon ligi ilk sırada tamamlayarak bir üst lige çıkmak isteyen takımda yaşanan gelişmeler, kimileri tarafından hayranlıkla, kimileri tarafından da endişeyle takip ediliyor. Bu endişe içinde yer alanların düşüncelerinin bir bölümüne katılmıyorum dersem yalan olur. Son günlerde yapılan değişimler Atletik´te güç artırma olarak yorumlansa da, ben bu konuya biraz tedbirli yaklaşıyorum. Kulübün geçmişini ve gelecekte daim bir yapıda olması için gerekli olanları düşündüğümden bazı unsurların bir kenara itildiğini düşünüyorum. Atletik´in yaptığı büyük çaplı transfer harekâtını bu tedirginliğimin başlıca sebebi dersem yanlış olmaz.

Kadro konusunda bu sezon büyük ihtiyaç dâhilinde değişim yapan yöneticiler, ligde daha güçlü olunması adına bir dizi operasyonlara başladılar. Yeni gelenler kadroda yer bulmaya çalışıyorken, eski oyuncularda kenarda performanslarını artırmaya gayret ediyorlar.

Her ne kadar eskilerin tecrübesizliğinden bahsedilse de, bu takviyeler onların bıçak gibi bilenmelerine ve performanslarını artırmak için hırslarını bir kat daha artırmalarına yardımcı olacaktır. Bu nedenle buradan yönetimdeki arkadaşları yapılan transferlerde ve de hırslanan oyuncular konusunda uyarmak isterim. Tecrübelerini artırmak isteyenler ve takviyelerin uyum konusunda sıkıntısı olmasa da, arada sırada oyuncuların geneliyle yapılacak toplantılarla motivasyonları da sağlanmalıdır. Atletik, ilimizi basketbolda temsil eden Kayseri Bellona´nın eski halindeki gibi plansız ve taşıma su misali değirmen döndürmekle değil, (Başkan AdilÖzhan´ı tanırım) mali ve idari yönden uzun yıllar Kayseri´ye hizmet edecek bir yapı oluşturacağını biliyorum...