https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


ARİF MOLU MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ´NİN BAŞARISI!

Spor anlamında sadece kulüpler değil aynı zamanda okul sporlarında da alınan başarılar nedeniyle okulların da isimleri ön plana çıkmaktadır.


Spor anlamında sadece kulüpler değil aynı zamanda okul sporlarında da alınan başarılar nedeniyle okulların da isimleri ön plana çıkmaktadır. Alınan başarılarda sporcuların ne kadar büyük bir iş yaptıklarını anlatmalı hatta hemen hemen her fırsatta başarıları için onları takdir etmeliyiz. Bakınız birkaç ay öncesinde voleybol konusunda eleştirdiğim ve hatta spor salonunda tadilat olduğu için de o dönemde ziyarette olduğum Arif Molu Meslek Lisesi salon sporlarından futsalda büyük bir başarıya imza attılar. Her ne kadar o dönemde voleybol konusunda eleştirilerimiz olduysa da futsalda yakalanan bu başarı nedeniyle hem okul idarecilerini hem de öğrencilerimi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Çalışmanın ne kadar önemli bir olgu olduğunu bir kez daha bizlere gösteren sporcularımızın olumsuzlukların aşılmasından sonra başarıya her noktada ulaşabileceklerini göstermiş oldular. Okul takımı futsalda Türkiye üçüncüsü oldu. Dile kolay bir okulun takımı ülke genelinde yapılan tüm yarışmalardan sıyrılarak böyle bir derece elde ediyor ne denmelidir ki?

En başında bulunan idarecisinden okulda da yer alan görevlisine hatta salonda gece gündüz demeden başarılı sonuç elde etmek için çabalayan tüm sporcularını tebrik ediyorum. Hatırlıyorum da geçmişte yaptığım eleştiriler sonrasında bazı idareci arkadaşlarımız bizim yaptığımızın kişisel olduğunu düşünmüşlerdi. Ama işin böyle olmadığını kısa süre sonrasında anlamışlar hatta okulun spor salonundaki çalışmalar tamamlandığı bir kez daha görüşmek üzere o günlerde program yapmıştık.

Geçen günlerde okul müdürümüz Murat Altundağ´ın mesajı geldi. Okuldaki yapılan çalışmaların tamamlandığını ve yenilenen spor salonu konusunda bilgileri paylaşmış. Çok sevindim ve en kısa sürede okulumuzu ziyaret ederek bu başarıları kamuoyuyla bir kez daha paylaşacağımı bu sütunlardan sizlerle de paylaşayım dedim.

Güzel bir gelişme olunca sözü uzatıyorum ama daha başka okulların da başarılı sonuçlar aldıklarını söyleyerek sözlerimi noktalıyorum?