https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


ANLAMSIZ BİR MAĞLUBİYET!

Süper Lig´in 5.haftasında deplasmanda Göztepe´ye karşı 3 puan arayan Kayserispor, ne yazık ki istediğini bulamadı.


 ?Kayserispor çok kötü bir oyunla mağlubiyeti hak etti´ dersek yanlış olmaz. Ligin başlangıcı itibariyle övgüyle bahsettiğimiz, ?ha bugün şunu yapar´, ?ha bugün bunu yapar´ dediğimiz futbolcular, İzmir deplasmanında resmen döküldüler.

?Sahada adım atacak yer bırakmadılar´ demeyi çok isterdim, lakin orta alanda o kadar büyük bir boşluk bıraktılar ki, topu alan Göztepeli futbolcular saniyeler içinde temsilcimizin kalesinde bitiverdiler. Maçın neresini anlatsam bilemiyorum. İki hafta önce Fenerbahçe deplasmanında rakip karşısında baskılı bir oyun ortaya koyan Kayserispor´da futbolcuların, bu maçta vurdumduymaz tavır içinde olmaları gerçekten beni şoke etti.

Rakibi ne baskı altına alabildik, ne de ceza sahasında ecel terleri döktürebildik. Kısacası Göztepe´ye oyun alanı açtık ve onlarda kendilerince topu oynayarak bize anlamlı bir mağlubiyet yaşatmış oldular. Sahada oynayan düzelteyim oynayamayan kimler diye sorsanız sanırım büyük çoğunluğun ismini sayardım. Sadece kaleci Lung´un dikkati aradaki, farkın açılmasını engelledi. Lung da gününde olmasaydı bu maçın sonucu bizim açımızdan hezimet denecek bir skorla tamamlanırdı.  

Çok kötü bir oyunla mağlubiyeti aldık. Umarım bu mağlubiyet oyuncuların aklını başlarına getirir. Çünkü bir daha böyle bir oyunla oynamak demek, takımın mağlubiyeti maça başlamadan kabul etmesi anlamına gelir. Ligde bu oyunla hangi maça çıkarsak çıkalım, sahadan elimizin boş döneceğini kesin bir dille belirtmeliyim. Bu yüzden bu faturayı şimdilik oyuncular ve teknik heyet önlerine koysunlar ve nerde yanlış yaptıklarını düşünsünler?