https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


AGÜSPOR´UN BAŞARISI!

Basketbolda ilimizi ve ülkemizi bu sezon en iyi şekilde temsil etmek için yola çıkan AGÜ Spor´da bayanların deplasmanda geçen yılın şampiyonunu yenerek aldıkları galibiyet aslında hatırı sayılır bir iştir.


Basketbolda ilimizi ve ülkemizi bu sezon en iyi şekilde temsil etmek için yola çıkan AGÜ Spor´da bayanların deplasmanda geçen yılın şampiyonunu yenerek aldıkları galibiyet aslında hatırı sayılır bir iştir. Çünkü geçen yıl bu kupada büyük başarılar sergileyerek şampiyonluğa kadar yükselen takımı sahasında uzatma dakikalarında dahi olsa yenebilmek önemli bir olaydır. Bu sezon için bu şekilde Avrupa Ligi maçına çıkan ve maçı da kazanan AGÜ´de daha sonrasında oynanacak olan gerek kupa gerekse de lig maçları için mazeretin kabul görür yanı olmayacaktır. AGÜ´de her sene yaşanan olay da transferlerin sezon başında en iyi olduklarından bahsedilir ve bu şekilde lanse edildikten sonra da sezon sonunda istediklerimiz alınmadı türküsü çağrılır. Ama bu yıl özellikle yapılan transferler ve oluşan kadro konusunda kimsenin farklı bir söylemi yok gibi. Bu nedenle de salonda oynanacak maçlarda umarım istemediğimiz sonuçlarla bizler karşı karşıya kalmayız. AGÜ Spor bu sezon ligde ve kupada zorlu maçları oynayacak. Benim buradan naçizane tavsiyem basketbol severleri daha fazla küstürmeden başarılı sonuçlarla şu Avrupa Kupası´nda en azından final oynamalarıdır. Çünkü yıllardır gelinen noktalara bakılınca daha azı bu ilde pek karın doyurmayacaktır.

***

Basketbolun dışında kısaca bugün gerçekleşecek olan bir toplantı ve bu toplantı sonrasında oluşacak havadan bahsedelim. Kayak camiası Erciyes´te bir toplantı gerçekleştirecek. Başkan Erol Yarar´da bu toplantıda kulüplerle birlikte olacak. Kulüpler sorunlarını ve paylaşmak istedikleri konuları burada başkana iletecekler. Peki, sonrasında ne olacak derseniz bunu da toplantı sonrasında aktarmaya çalışacağım?