https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


AGÜSPOR´DA GENEL KURUL ZAMANI!

Basketbolda ilimizi en iyi şekilde temsil etmek isteyen fakat bu sezon yaşadığı mali problemler yüzünden bu isteğini bir türlü gerçekleştiremeyen AGÜ Spor´da geçen hafta yapılması planlanan genel kurul çoğunluk oluşmadığı için yapılamamıştı.


 Çoğunluk aranmaksızın yeni toplantının cuma günü için karar kılınması ile birlikte kulübün içindeki durumdan kurtuluşu konusunda birçok kapı çalındı. İlimizde bu konuda birçok adresten randevular istendi. Sadece ilimiz yöneticileri değil iş adamlarının da kapıları çalındı ve yeni dönem için ?Farklı bir oluşum olur mu?´ diye arayışa girildi.

Yapılan görüşmeler neticesinde iş dünyasının olaya pek sıcak bakmadığı hatta yerel yöneticilerin de kulüp için gerekli kaynağın bir miktarını karşılayabilecekleri söyleminde bulunmaları, mevcuttaki yöneticileri de kara kara düşündürmeye başladı. Genel kurul zamanına kadar farklı bir ses çıkacak mı diye beklerken o gün geldi ve kapıya dayandı. Şimdi gözler yapılacak genel kurula çevrildi. Mevcuttaki yönetim ya göreve devam edecek ya da kulübün anahtarını AGÜ Rektörlüğü´ne teslim edecek. Ne de olsa adını aldığı üniversitenin bu konuda atacağı adımlar olacaktır.

AGÜ Spor için her ne kadar mali kaynak bulmakta zorlanılsa da bazı isimler aslında önemli bir durumu da açıkça dile getiriyorlar. Mesela bu kulübün ilimizdeki yüksek cirolu bir firmaya verilmesi veya Kayserispor Kulübü bünyesine dahil edilmesi. Ama bu düşünceler hala yerel yöneticilerin de kafalarında döndürdükleri düşünceler oluyor. Ne yazık ki aktif bir çalışma yapılmadığında da koskoca AGÜ Spor sancılı günler yaşamaya devam eder. Bakalım genel kurul sonrasında kim ne diyecek?..