https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


AGÜSPOR İÇİN SON ŞANS ÇELİK!

İlimizin kadın basketbolunda temsilcisi olan ve yakaladığı başarılı sonuçlarla Avrupa´da önemli başarılara imza atan AGÜ Spor için şans ayağa kadar geldi.


İlimizin kadın basketbolunda temsilcisi olan ve yakaladığı başarılı sonuçlarla Avrupa´da önemli başarılara imza atan AGÜ Spor için şans ayağa kadar geldi. Hem ülke olarak hem de il bazında adımızı duyuran AGÜ Spor için bu olayın ne olduğunu duyunca, kulaklarıma inanamadım.

Son şans diyorum, çünkü düşüncelerdeki olay gerçekleşmezse AGÜ Spor için artık çok geç kalınmış ve kulübün kapanmayla karşı karşıya kalacağının da bilinmesi gerekiyor. AGÜ Spor öncelikle isim değişikliğine gidecek, daha sonrasında ise gerek belediye gerekse de iki sponsor aracılığıyla bu sezon yoluna devam edecek gibi görünüyor. Tabi bu konu hala düşünce olarak karşımıza çıkıyor. Bugünlerde bu düşünceyi hayata geçirmek için birileri olayı ateşlemeye çalışıyor.

AGÜ Spor´un isim değişikliği denirken, aslında Kayseri Basketbol olarak da yoluna devam edeceğinin kısacası bilinmesi gerekir. Her ne kadar bu sezon başında bu durumu dilime dolasam da, Kayserispor cephesinin kulübü bünyesine katarak daha güçlü hale getireceğini savunsam da, yine de okların hedefinde olan birisi olarak doğrusunu söylediğimi ve savunmaya devam ettiğimi düşünüyorum. Kayserispor cephesi bu işi düşünmediğini çok net bir şekilde dile getirmiş oldu. Her ne kadar AGÜ Spor konusunda adım atılmayacağı dile gelse de, bence hala bu işin ucundan tuttuğunu gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´e teşekkür etmek gerekir.

Duyumlarıma göre yine Başkan Çelik, bu takımın yoluna devam edebilmesi için bazı fedakârlıkların yeni yılla birlikte yapılacağını ifade etmiş. Bu yoldan hareketle mevcuttaki bazı isimler harekete geçmiş. Umarım bu gelişmeler mutlulukla sonuçlanır ve Kayseri basketbol takımına sahip çıkar?