https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


AGÜ SPOR NE ZAMAN KAYSERİSPOR´A GEÇECEK?

Basketbolda ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden fakat geçen sezon yaşadığı mali problemler yüzünden bir türlü bu başarılarını gösteremeyen AGÜ Spor için ilimiz yöneticilerinin ne zaman ?olur´ vereceği bilinmezliğini korumaya devam ediyor.


Basketbolda ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden fakat geçen sezon yaşadığı mali problemler yüzünden bir türlü bu başarılarını gösteremeyen AGÜ Spor için ilimiz yöneticilerinin ne zaman ?olur´ vereceği bilinmezliğini korumaya devam ediyor. Futbol konusunda elini taşın altına koyan gerek yerel gerekse de siyasi yöneticilerimizin, AGÜ Spor konusunda bu kadar yavaş davranmalarına bir anlam veremiyorum. Elini çabuk tutması gereken yöneticiler, en azından verecekleri ?olur´ kararıyla, bu takımın da gelecek sezon için çalışmalarına başlamasına olanak sağlayacaklardır.

Basketbolda sezon geç başlasa da, görüldüğü gibi transferler veya diğer işlemler de geç başlamıyor. Basketbolda şu dakikalarda bile bazı takımlar alacakları oyuncularla el sıkışarak, gelecek sezonun kadrosunu şekillendiriyorlar. Ne yazık ki, geç kalmak bizim için olumlu değildir.

Şimdi bunları aktarırken yöneticilerimiz, ?AGÜ Spor için elimizden geleni yapıyoruz da, bu yazılar nerden çıkıyor?´ diye söylenebilirler. Ben diyorum ki, bu konuda elinizden geleni ne kadar yapsanız da, zamanında olmayınca hiçbir işe yaramayacak. Bu nedenle sporda geç kalma tabirinin ne kadar önemli olduğunu, sizler benden daha iyi bilirsiniz. Yıllarca spor yöneticiliği de yaptınız. Bu nedenle AGÜ Spor konusunda bir an önce hareketlenmeler başlamalıdır. Ha bu arada ben inanıyorum ki, Bellona firması da adı değişince Kayserispor bünyesine geçince bu kulübe sonuna kadar destek vermeye devam edecektir?