https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


AGÜ SPOR LİGİ, DİĞERLERİ İSMİNİ DÜŞÜNÜYOR!

İlimizde spor konusunda o kadar değişik olaylar yaşanıyor ki, ne ben şimdi bunları sıralayayım, ne de sizler aceleci davranın!


İlimizde spor konusunda o kadar değişik olaylar yaşanıyor ki, ne ben şimdi bunları sıralayayım, ne de sizler aceleci davranın! Bir haftalık yaz tatili dönemini geride bıraktığım şu günlerde sadece dinlenmek ve tatilin keyfini çıkartayım derken gelen telefonlarda ilimizde yaşanan spor olaylarından da pek uzak kalamadım. Bunların başında da her ne kadar eleştiri okları üzerime çevrilse de AGÜ Spor konusunda gelişmeler oluyor. Bu kulübün kapanma eşiğinde olduğunu yaza yaza herhalde kalem kullansaydım mürekkep yetiştiremezdim. AGÜ Spor gerçeği karşımda dururken bu şehirde sporla ilgilenen birisi olarak bu konuda sessiz kalmam beklenmemelidir.

AGÜ Spor her şeyden öte alt yapısında 400´e varan sporcusu ile bu şehirde genç kızlarımızın basketbolda çıkış yakalayabileceği bir kulübümüzdür. Bunun yanı sıra Kadir Has Spor Salonu gibi devasa bir salonda da, coşkulu atmosfer yaşatmak ve sporu burada nezih bir şekilde aile ortamında izletebilmek için bu kulübün yaşaması gerekiyor.

Şimdi gelelim AGÜ Spor içinde yaşananlara! Bakınız kulüp hafta sonunda bazı borçlar yüzünden transfer yasağını kaldıramazsa ligde büyük sıkıntılar yaşayacak. Büyükşehir Belediyesi´nde ?Her ne kadar bu sezon dişinizi sıkın ve ligde kalmaya çalışın´ dendi diye bir iddia kamuoyunda konuşulsa da bu konuda ben yöneticilerin ağzından açıklama duymadıkça kimsenin bu işe şimdilik kol kanat gerdiğini düşünmeyeceğim. ?Kulübün adı değişmemeli mi?´ diye sorular karşıma çıkıyor. Ben de mali yönden gelirler artacaksa, değiştirsin diyorum. Ama benim anladığım kadarıyla bu iş bu kadar kolay değil. Yani anlayacağınız isim değişikliği konusunda bile işin 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´e kadar ulaştığı belirtiliyor. Oraya kadar bu konu ulaştıysa da neden kimse hala taşın altına elini koymuyor? diye de düşünebilirisiniz. Diyorum ya bu konuda çok karışık söylemler var bunlara da isterseniz yarın devam edelim?