https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


AGÜ SPOR, KÖTÜYDÜ AMA KAZANDI!

Basketbolda AGÜ Spor´un lig maçlarını net bir şekilde kazanmasına karşın, aynı başarı ne yazık ki Avrupa´da olmuyor.


Basketbolda AGÜ Spor´un lig maçlarını net bir şekilde kazanmasına karşın, aynı başarı ne yazık ki Avrupa´da olmuyor. Lig maçlarında farklı bir performans ortaya koyan AGÜ Spor da oyuncular, Avrupa´daki maçlar da büyük bir düşüş yaşıyorlar. Daha önceki yazılarımda da belirttiğim hatalar zinciri, bu maçta da karşımıza çıktı. Pota altında kaybedilen toplar, çemberden dönen topları alamamak, atışlarda sorunlar yaşamak daha nice sayacağımız hatalar zinciri, maçta temsilcimizin neden kötü oynadığına birer örnektir.

AGÜ Spor da oyuncuların bu maça başlarken ne kadar motive edildiklerini ilk periyotta çok net bir şekilde görsem de, daha sonrasında bu motivasyonun yerine yorgunluk belirtileri kendisini gösterdi.  İlk 3 setin sadece ilk iki setinde rahat oynayan AGÜ´lü oyuncular 3.sette bir hayli zorlandılar. Son periyotta ise aradaki sayı farkını korumak için beyaz ile siyahı seçmek zorunda kaldık. AGÜ Spor ilk defa bu kadar istekli başladığı bir maçta zorlandı ve aradaki sayı farkını düşürdü. Daha önceleri sayı almakta zorlansa da, son periyotlarda istediklerini gerçekleştirebiliyordu. Bu maçta kazandı, kazanmasına ama hiç beklemediğim kötü oyunla.

Diyorum ya, AGÜ Spor bu sezon sadece lige odaklanmış bir görüntü çiziyor. Yedek sırasındaki oyuncularla değişimi zamanında yapamadığı için yorgun isimler, maçta etkili olamıyor. Hal böyle olunca da yapılacak olan bir kaç takviye ama AGÜ´de olmayan ise para. Mali durum iyi olmayınca da, ne yazık ki takviye yapılamıyor. O nedenle ?nereye kadar gidersek´ diyeceğiz ve Avrupa´yı bu sezon bu şekilde değerlendireceğiz?