https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


AGÜ SPOR İÇİN NE YAPILIYOR?

Dün yazımın ilk bölümünde kimilerinin AGÜ Spor´daki isim değişikliğinden, kimilerinin de lige katılıp ne yapacağından dem vurduğunu belirtmiştim.


İşte isim değişikliği konusu geçen günlerde kulağıma farklı bir şekilde anlatıldı.

Yani kısacası kulağıma gelen fısıltı şöyle: ?Geçtiğimiz günlerde isim değişikliği konusunda bazıları 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´e konuyu aktarmışlar. O da bu durumla ilgili bilginin kendisine yeni geldiğini ve konu hakkında ilimizdeki yöneticilerle görüşeceğinden bahsetmiş. Yani kısacası isim değişikliği değil de lige niye devam edemediği ve çözümü konusunda bazı yetkililerle görüşmüş.

 Bana ulaşan bu ama bu bilgi ne kadar doğru veya ne kadarı değişiklik yaşadı bilemiyorum. Ama anladığım kadarıyla kulübe ismi verilen 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün son yaşananlarla ilgili bilgisi olmuş. Bakalım bu konuda ilerleyen günlerde kimler ne yapacak?

Kulübün lige katılımı sağlansa da bundan sonrasında yoluna nasıl devam edeceği bilinmiyor ve mali konularda kim el uzatacak şimdilik sır gibi saklanıyor. Anladığım kadarıyla iş yine belediye başkanlarına kalıyor. Başta Büyükşehir olmak üzere bu konuda el uzatacak herkesin yardımına kulübün çok ihtiyacı var. İlimizde kadın basketbolunu başarıyla temsil eden bu kulüp umarım en kısa zamanda eski şaşalı günlerine döner de basketbol severler de meraklı ve endişeli bekleyişi sonlandırırlar?