https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


AGÜ SPOR İÇİN GERGİN BEKLEYİŞ DEVAM EDİYOR!

Basketbolda ne yapacak diye uzun süredir düşünce içinde olunan fakat hala yönetimin dahi bilinmez bir şekilde yolculuk yaptığı basketbolda ilimiz temsilcisi AGÜ Spor, bu sezon lige nasıl devam edecek hala belirsizliğini korumaya devam ediyor.


İlimiz yöneticilerinin el atmadığı sürece, mali konularda pekte hoş durumlar içinde kalmayacak olan AGÜ Spor için birçok alternatifli seçenek sunulmasına karşın, hala kimse bir açıklama yapmıyor.

Mevcutta yönetim bazı sponsor alacaklarının karşılığında lige başvurusunu yaptı. Bu kadarla ligde kalınmayacağının altını çizen basketbol severler, takımın gelecek sezon nasıl bir kadro ile sahada yer alacağını da sormaya başladılar. Daha borçlarından tam olarak arınamayan ve transfer yasağı olan kulübün yeni sezon öncesinde birçok sorunu çözüm bekliyor.

Kayserispor ve diğer seçenekler konusunda hep söylemler yapmış olsak da, bu konuda en net açıklamayı Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir yapmış ve kimsenin AGÜ Spor ile ilgili durumu kendisiyle paylaşmadığını dile getirmişti. Umarım bütün bu gibi durumlar kısa bir süre sonra cevap bulur. Ha bu arada basketbolda uzun süre kulübün sorumluluğunu üzerine alan isimlerden Ahmet Bozbey kardeşime de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Duydum ki Ahmet Bozbey stres yüzünden tehlikeli bir operasyon geçirmiş. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur ve yine basketbol içinde olmaya devam eder?