https://www.istikbal.com.tr/marka/tinyhouse

Mustafa GÜRBÜZ


AGÜ SPOR BEKLEYİŞİ ?KAPANIŞ´A GEBE Mİ?

Basketbolda kadınlar liginde ilimizi temsil eden AGÜ Spor, ne yazık ki bu sezon ne yapacağını bilmiyor.


Basketbolda kadınlar liginde ilimizi temsil eden AGÜ Spor, ne yazık ki bu sezon ne yapacağını bilmiyor. Yönetimden tutun da takım içinde yer alan birçok isim kulübün geleceği ile ilgili olarak bilinmezi oynarken, ne yazık ki bürokrat kesimi de aynı sessizliğini sürdürüyor. Genelde yerel yönetimlere bel bağlayan AGÜ Spor´da yöneticiler ne yazık ki, beklediklerini de bulamıyorlar.

Büyükşehir desteğiyle bu sezon da ligde yol almak isteyen AGÜ Spor´da oyuncuların ise nasıl bir oluşum altında toplanacakları ve sezon öncesinde kimlerle çalışmaya başlayacakları ise hala bilinmiyor. Yani kısacası AGÜ Spor kulübü olarak ne olacağı veya ligde nasıl yol alınacağı hakkında kimsenin bir bilgisi yok. Bu kadar bilinmez arasında da kimsecikler kusura bakmasın bu kulüp ligde yoluna devam eder diye de pozitif düşünceye girilmez.

AGÜ Spor, iyisiyle-kötüsüyle her kesim tarafından terk edilmiş bir rol içerisinde. Geçen dönem üzerine bastıra bastıra kulübün adının değişmesi ve yoluna bu şekilde devam etmesi ikazında bulunmama rağmen ne yazık ki, bu konuda adım atılmamış ve kulüp kaderiyle baş başa bırakılmıştı. İşte ?AGÜ Spor konusunda yapılacaklar´ diye bir başlık daha açarak ben bir spor adamı olarak görevimi bir kez daha yapmak istiyorum. AGÜ Spor bu sezon eğer ki ligde yoluna devam edecekse şimdilerde kollar sıvanmalı ve oyuncular çalışmalara başlamalıdır. Yoksa gerçekten çok geç kalınmış olacaktır. Bu da kulübün kapanmasına işarettir?