YÜZÜCÜLERİN HEDEFİ İLK 3

YÜZÜCÜLERİN HEDEFİ İLK 3

2-4 Ağustos´ta Çek Cumhuriyeti Prag´da düzenlenecek olan Açık Su Avrupa Gençler Şampiyonası öncesinde Kayserili milli yüzücülerimiz hazırlıklarına hız verdi. Sıkı bir antrenman süreci geçiren sporcuların hedefinde ise Avrupa´da ilk 3´e girerek derece elde

İtalyan Antrenör Corrado Rosso ve Ali Özmen gözetiminde Atatürk Spor Kompleksi Olimpik Yüzme Havuzu´nda antrenmanlarını gerçekleştiren yüzücülerimiz, Avrupa Şampiyonasında derece elde etmeyi hedefliyor.

Sıkı bir antrenman programı ile Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonasına hazırlandıklarını dile getiren Antrenör Ali Özmen, sporcularına güvendiğini belirterek şöyle konuştu:

?Şuan yaz programına geçtik. Günde çift idman ve fitness antrenmanları oluyor. Yoğun bir şekilde Avrupa şampiyonasına hazırlanıyoruz. Temmuz´un 8 ve 26´aında da Milli takım kampı olacak. Geçen yılda şampiyonaya katıldık. Aleyna Nur Sungur başarı elde etti. Bu sene 7 oyuncumuz ile birlikte katılıyoruz. Hedefimiz ilk 3 olacak.?

Avrupa şampiyonasına hazırlanan sporculardan Metehan Altıntop ise ?Çalışmalarımız yorucu bir şekilde devam ediyor. Önümüzde şampiyonalar var. Avrupa´da ilk 3´e gireceğiz? şeklinde konuştu.

Bir diğer sporcu Nigar Benli Ateş ise 12 yaşından beri yüzme sporu ile ilgilendiğini belirterek ?Çok sıkı çalışıyoruz. İtalyan hocamız Corrado Rosso ve antrenörümüz Ali Özmen ile birlikte çalışıyoruz. Oraya gitmek gurur verici hedefim ilk 3´e girmek? dedi.

Avrupa Şampiyonasına gidecek isimler ise şöyle;

Ali Özmen (antrenör)

Yağız Efe Arı

Metehan Altıntop

Nigar Benli Ateş

Süha Özaşır

Yakut Ayşe Yaprak

Hamza Yavuz

Berat Koca