YEŞİL BURSA HAZIRLIKLARI BAŞLADI

YEŞİL BURSA HAZIRLIKLARI BAŞLADI

TFF 3.Lig´de geçtiğimiz haftayı 1 puan ile tamamlayan Kayseri Erciyesspor´da bu hafta sonu taraftarı önünde oynayacağı Yeşil Bursa maçının hazırlıkları kulüp tesislerinde yapılan antrenmanla başladı.

TFF 3.Lig 2.Grup´ta -1 puan ile yoluna devam etmeye çalışan Kayseri Erciyesspor´da geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda alınan beraberlik moral kaynağı oldu. Kırıkhan deplasmanından 1 puan ile dönen mavi-siyahlılar bu hafta sonu Atatürk Spor Kompleksi Yan Açık Saha´da oynanacak Yeşil Bursa maçından umutlular.

Haftanın ilk idmanında takım oyuncularının morallerinin yerinde olduğu gözlenirken, teknik direktör Ertuğrul Seçme ve ekibi ise bu hafta oynanacak Yeşil Bursa maçından son dere umutlu olduklarını söylediler. Antrenmanların verimli başladığını belirten Seçme ?Bu hafta sonu sezonun 12.hafta maçında Yeşil Bursa´yı konuk edeceğiz. Pazar gününe kadar hazırlıklarımız devam edecek. Aldığımız bir beraberlik atmosferimizi az da olsa değiştirdi. Alacağımız bir galibiyet ise bizi başka yerlere götürecektir. En yakın rakiplerimiz ile aramızda fazla bir puan farkı yok. Bu puan farkını açmama adına en kısa sürede galibiyet yaşamak istiyoruz. Puan kazanarak ilerlersek tünelin sonundaki ışığı daha net görürüz? diye konuştu.