YENİLENEN YÜZÜ İLE SAHABİYESPOR SPOR OKULLARI AÇILDI

YENİLENEN YÜZÜ İLE SAHABİYESPOR SPOR OKULLARI AÇILDI

Yenilenen Yüzü İle Sahabiyespor Spor Okulları açıldı. Kurslara ilişkin açıklamalarda bulunan Antrenör Emre Pınar, ?Tecrübelerimizi ve birikimlerimizi çocuklarımıza aktaracağız´ dedi.

İldem TOKİ Hasan Polatkan Spor Salonu´nda yapılacak olan kurslarda başarılı çocuklar aynı zamanda müsabakalara da kulüp nezdinde katılabilecekler. Tecrübeli basketbol ve voleybol antrenörleri eşliğinde yapılacak olan kurslar Eylül ayı sonunda başlayacak.

7-15 yaş arası çocuklar, hafta sonu kurslar yapılacak ve her bölgeden öğrenci alınabilecek. Voleybol kursları Emre Pınar, basketbol kursları ise Doğu Suat Kalyon ve

Mustafa Tufan gözetiminde yapılacak.

Kurslar hakkında açıklamalarda bulunan tecrübeli antrenör Emre Pınar, şöyle dedi: ?Bir çok takımda oynadım ve bir çok takımı çalıştırdım. Sonunda kendi takımımızı oluşturmak için çalışmalara başladık. Edindiğimiz tüm tecrübelerimizi başta disiplin, ahlak ve erdemi ilk hedef olarak amaçlayıp, çocuklarımıza aktarmak için çalışacağız. Kayseri´de artık ailelerin güveneceği, teknik, taktik ve doğru bilgi açısından görebilecekleri çok özel ve doğru spor okulu var. Tüm çocuklarımızı bekliyoruz.?