YAHYA KEMAL BEYATLI ORTAOKULU

YAHYA KEMAL BEYATLI ORTAOKULU

VOLEYBOL GRUPLARINDAN YARI FİNALE ÇIKTI

7-9 Mart Tarihleri arası Mersin´de oynanan Okul Sporları Yıldız Erkekler Grup müsabakalarında ilimizi temsil eden Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu adını yarı finallere yazdırma başarısı gösterdi.  

İlimizde oynanan müsabakalarda ilimizi birincisi olan ve Mersin´deki grup müsabakalarına katılma hakkı elde eden Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu sporcuları, 3´lü grupta rakiplerine acımadılar.

Mersin´deki müsabakalarda Hatay´ı 3-0´la geçerken, Antalya karşısında ilk başlarda zorlansa da 2-0 geriye düşen ilimiz temsilcileri, başarılı bir oyun ortaya koyarak 3-2 maçı kazanmasını bildiler.

Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu öğrencileri bu başarılı sonuçlarla adını da yarı finale yazdırdı. Yarı finale yükselme başarısı gösteren Kayseri Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulunda hedef şampiyonluk olarak belirlendi.

Voleybol İl Temsilciliği de Yarı Finale yükselen KAYSERİ YAHYA KEMAL BEYATLI ORTAOKULU sporcularımızı ve Zehra Hamurculu hocamızı ve okul yönetimini kutlar 4-7 Nisan 2019 tarihlerinde yapılacak olan Yarı Final maçlarında Başarılar dilerimyayınladığı mesajda, ?Yarı finale yükselen Kayseri Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu sporcularımızı ve Zehra Hamurculu hocamızı ve okul yönetimini kutlar 4-7 Nisan 2019 tarihlerinde yapılacak olan yarı final maçlarında başarılar dilerim? denildi.