VOLEYBOL´DA SEZON AÇILDI

VOLEYBOL´DA SEZON AÇILDI

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler ve Bayanlar kategorilerinde 2.Lig´de mücadele eden takımlarımız sezonun ilk hafta maçlarını oynadılar.

Voleybol erkekler ve bayanlar 2.Lig´de mücadele eden temsilcilerimiz sezonun ilk haftasını geride bıraktılar. Erkekler 2.Lig 4.Grup´ta yer alan temsilcilerimizden Develi Belediyespor, rakip Ürgüp Kapadokya´nın ligden çekilmesi nedeniyle müsabaka yapamadı. Melikgazi Belediyespor ise Atatürk Spor Salonu´nda Silifke İdman Yurdu´nu konuk etti. Baştan sona etkili bir oyun sergileyen Melikgazi Erkek Voleybol takımı sahadan 3-0 galip ayrılarak sezona da galibiyet sevinci ile başladı.

4.Gruptaki diğer temsilcimiz Sahabiyespor ise Yeşilyurt Belediyespor´u konuk etti. Sahabiyespor oynanan 5 set sonunda taraftarı önünde 3-2 yenilerek sezona mağlup başlayan taraf oldu.

Bayanlar Voleybol 2.Lig´de yer alan temsilcilerimizden Kayseri Atletikspor, OSB Spor Salonu´nda Adana DSİ´yi konuk etti. Atletikspor, ilk seti 25-11, ikinci seti 25-11 ve son seti ise 25-9 kazanarak sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Gruptaki diğer temsilcimiz Erciyes Voleybol Bayan takımı ise deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyespor´a konuk oldu. Erciyes Voleybol sahadan 3-2 mağlup ayrılarak sezona da mağlup başladı.