VOLEYBOL´DA HEYECAN HAFTA SONU BAŞLIYOR

VOLEYBOL´DA HEYECAN HAFTA SONU BAŞLIYOR

Voleybol 2.Lig´de 3´ü erkek olmak üzere ilimizi 5 takım temsil edecek. Sezona ilişkin açıklamalarda bulunan Voleybol İl Temsilcisi Halil Dicle, ?Başarı dolu bir sezon diliyorum´ dedi.

Voleybol´da heyecan, hafta sonunda oynanacak olan müsabakalarla başlayacak. İlimizi Voleybol 2.Lig´de 3´ü erkek 5 takım temsil edecek.

Voleybol 2.Lig Erkekler 4.Grup´ta Melikgazi Belediye, Develi Belediye ve Sahabiye Spor bir üst lige çıkmak için mücadele edecek. Voleybol 2.Lig Bayanlar 5.Grup´ta ise Erciyes Voleybol ile Kayseri Atletik, bir üst lige çıkmak için mücadele edecek.

2017-2018 sezonuna ilişkin açıklamalarda bulunan Voleybol İl Temsilcisi Halil Dicle, şöyle dedi: ?İlimizi Voleybol 2.Lig´de 3´ü erkek olmak üzere ilimizi 5 takım temsil edecek. Takımlarımız sezon hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. İlk haftada bayanlarda mücadele eden Kayseri Atletik-Adana DSİ´yi konuk edecek. Erciyes Voleybol ise Mersin Büyükşehir Belediye´ye konuk olacak. Erkeklerde mücadele eden Develi Belediye-Ürgüp Kapadokya ligden çekildiği için maç yapmayacak. Melikgazi Belediye-Silifke İdman Yurdu´nu konuk edecek. Sahabiye ise Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile karşılaşacak. Ligde mücadele eden tüm takımlarımıza sezon hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah takımlarımız iyi bir grafik çizer ve sezon sonunda istedikleri hedefe ulaşırlar.?