VOLEYBOL FED. BAŞKANI ÜSTÜNDAĞ

VOLEYBOL FED. BAŞKANI ÜSTÜNDAĞ

´KAYSERİ´Yİ ÇOK SEVİYORUZ´

Efeler Ligi´ne yükselme maçlarının oynandığı Atatürk Spor Salonu´nda son gün müsabakalarını takip etmek için ilimize gelen Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, voleybol ve Kayseri özelindeki sorulara içtenlikle cevap verdi. Başkan Üstündağ, Kayseri´yi çok sevdiklerini ve daha büyük organizasyonlar için çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Efeler Ligi´ne yükselme final play-of maçlarını takip etmek üzere ilimize geldi. Atatürk Spor Salonu´nda oynanan karşılaşmaları takip eden Başkan Üstündağ burada voleybol severler ve küçük voleybolcularla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Üstündağ burada sorulara da cevap verdi. Kayseri ve organizasyon hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Üstündağ şunları söyledi: ?Kayseri sevdiğimiz bir şehir. Alt yapısı olan bir şehir. Potansiyeli olan bir spor şehri burası. Aslında baktığınızda Kayseri´nin basketbolunda, futbolunda ve voleybolunda deneyimli kulüpleri var. Biz burada voleybolun Efeler Ligi´ne çıkma müsabakalarını verdik. Bugün itibariyle final karşılaşmalarımız sonlanıyor ve 2 takımımız Efeler Ligi´ne çıkacak. Diğer 2 takımımızda tekrardan 1.Lig´e dönecekler. Buradan çıkan takımları kutluyorum, tebrik ediyorum. Kayseri´nin misafirperverliği ve sıcaklığı, başta il müdürüm ve il temsilcim olmak üzere hepsi güzel karşıladı. İnşallah bundan sonra ki dönemlerde daha büyük organizasyonları burada yaparız diye düşünüyorum.?

Voleybolun gelişmesi ve federasyonun gelecek dönemlerdeki faaliyetleri hakkında da Başkan Üstündağ şu bilgileri verdi: ?Voleybol Federasyonu, Türkiye´de takım sporları açısından en başarılı federasyon. Geçen hafta 17.´si düzenlenen Türkiye spor ödüllerinde yılın federasyonu seçildik ve gurur veren bir şey tabii ki. Bu ödül şahsımın değil Voleybol Federasyonu´nun bir ödülüdür. Başta çalışanlarımız, yönetimimiz, hakemlerin, kulüplerin kısacası emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yoğun bir faaliyet programlarımız var ve önemli organizasyonları ülkemizde düzenlemek için çalışıyoruz. Aynı zamanda alt yapı faaliyetlerimiz içinde çalışıyoruz. Biliyorsunuz federasyonlar içinde Türkiye´de kendi bünyesinde olan, temelini de kendi atan bugün lisesi, okulu olan tek federasyonuz. Sadece okulla kalmıyor. Okulun yanındaki yurtlar içerinde. Bugün Türkiye´de Edirne´den, Kars´tan, Hakkari´den, Bingöl´den her yerden tarama yapıp, yeteneklerine göre bünyemize katıyoruz.?