VOLEYBOL DERBİSİ DOSTLUK İÇİNDE TAMAMLANDI

VOLEYBOL DERBİSİ DOSTLUK İÇİNDE TAMAMLANDI

Voleybol 2.Lig 5.Grup´ta 8.hafta, Kayseri Atletik´te peş peşe alınan galibiyetler yönetimin yüzünü güldürüyor. Son olarak Erciyes Voleybol ile Kayseri derbisinde karşı karşıya gelindi. Derbi mücadelesinde dostluk rüzgarları eserken, karşılaşmayı 3-0´lık s

Özel Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Teknik Kolej Spor Salonu´ndaki maçta rakibine maç başından itibaren üstünlüğünü kabul ettiren Kayseri Atletik Spor Kulübü, seyircisinin de desteğiyle sahadan 3-0´lık net bir skorla galip ayrılan taraf oldu.

Sporcuların bir farkındalık yaratma gayesiyle, maça 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla hazırladıkları pankartla çıkması, seyircilerden uzun süre alkış aldı. Seyirciler arasında bulunan Ertuğrul Özdemir´in "Engel" tanımadan seremoniye katılması ise maçın unutulmazları arasındaydı.

Karşılaşma öncesinde, Kayseri Atletik ve Erciyes Voleybol´un oyuncuları ile hocaları bir araya gelerek, fotoğraf çektirdiler. Dostluk rüzgarının estiği karşılaşma ise Kayserili Voleybolseverler tarafından yoğun ilgi ile izlendi.