?VAR´ BU İŞTE BİR ?HİKMET´

?VAR´ BU İŞTE BİR ?HİKMET´

Spor Toto Süper Lig´in 15.hafta mücadelesinde Kayserispor-Kasımpaşa´ya konuk oldu. Karşılaşma, Kayserispor´un 3-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

Spor Toto Süper Lig´de 15.hafta heyecanı sona erdi. Haftanın kapanış maçında Kayserispor-Kasımpaşa´ya konuk oldu. Karşılaşma, Kayserispor´un 3-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

6. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Umut Bulut, sol çaprazdan kaleye şut çekti, kaleci Ramazan Köse kurtardı. 21.dakikada Kayserispor, Chery penaltıdan attığı golle skor 1-0 yaptı. 25.dakikada sol kanatta topla buluşan Trezeguet, kaleyi çaprazdan gören bir noktadan kaleye şut çekti, kaleci Lung kurtardı. 39.dakikada Kasımpaşa Mbaye Diagne ile penaltı atışından yararlanamadı. İlk yarının sonuna 6 dakikalık uzatma süresi eklendi. Bu sürede de gol sesi çıkmadı ve ilk yarı Kayserispor´un 1-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

53.dakikada Kayserispor, net gol pozisyonundan yararlanamadı. Ceza sahası içinde topla buluşan Umut Bulut, altı pas üzerinden kaleye şut çekti, kaleci Ramazan Köse kurtardı. 62.dakikada Kasımpaşa takımı gole yaklaştı. Samuel Eduok, ceza sahası içi sağ çaprazından çektiği şut direğin az farkla auta gitti. 69.dakikada Kasımpaşa Trezeguet ile penaltı vuruşundan yararlanamadı. Kayserispor, 70.dakikada Deniz Türüç´ün golü ile skoru 2-0 yaptı. 80.dakikada Kayserispor, Bernard Mensah´ın golü ile skoru 3-0 yaptı. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve mücadele Kayserispor´un 3-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

Spor Toto Süper Lig´de bu galibiyetle Kayserispor 15 puanla 15.sıraya yükseldi. Sarı-kırmızılılar ligin 16.hafta mücadelesinde ise Akhisarspor´u konuk edecekler.