ULUSLAR ARASI MASA TENİSİ AÇIK TURNUVASI SONA ERDİ

ULUSLAR ARASI MASA TENİSİ AÇIK TURNUVASI SONA ERDİ

2016 Masa Tenisi Avrupa Şampiyonası öncesinde, milli sporcumuz Özge Yılmaz, Polanya Uluslar Arası Açık Turnuvası´nda boy gösterdi. Yılmaz, ferdi tek bayan ve çift bayanlarda turnuvayı 5.´nci olarak tamamladı.

2016 Masa Tenisi Avrupa Şampiyonası, 7-17 Temmuz tarihleri arasında Hırvatistan´da yapılacak. İlimiz sporcularından olan Özge Yılmaz´da bu şampiyonaya katılacak. Yılmaz, 15 Haziran-5 Temmuz tarihleri arasında milli takımın Eskişehir´deki kampına da  katılacak. Burada hazırlıklar tamamladıktan sonra milli takım, Hırvatistan´a gidilecek.

2016 Avrupa Şampiyonası öncesinde Özge Yılmaz, Polonya´da 25-29 Mayıs´ta düzenlenen Uluslar Arası Masa Tenisi Açık Turnuvası´na katıldı. 33 ülkeden 110 sporcu arasında yapılan turnuva, kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Ayrıca turnuvaya, Japonya,Singapur, Tayland, Amerika ve Hindistan´dan da sporcular katıldı.

İlimizi temsil eden Özge Yılmaz, ferdi tek bayanlarda turnuva 5.si ve çift bayanlarda da yine turnuva 5.si olarak turnuvayı noktaladı. İlimiz sporcularının antrenörlüklerini Halil Adak ve Kemal Balım yapmaktadır.