TUTUM´UN YENİ ADRESİ ANAYURT FİNAL SPOR

TUTUM´UN YENİ ADRESİ ANAYURT FİNAL SPOR

Melikgazi Belediyespor´dan ayrılan tecrübeli antrenör Metin Tutum´un yeni adresi Anayurt Final Spor Kulübü oldu. Tecrübeli hoca, resmi sözleşmeye imza attı.

Kayseri´nin yeni kurulan kulüplerinden Anayurt Final Spor Kulübü voleybolda da hizmet verecek. Yeni bir oluşum içerisinde 2019-2020 sezonunda ilk olarak Bölgesel Amatör Lig´e katılıp ardından 2.Lig´e yükselmek istiyor.

Voleybolda küçük, yıldız ve genç takımlar kategorisinde ilk olarak Kayseri´de ardından Türkiye´de ses getirmeyi hedefleyen Anayurt Final Spor Kulübü çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Kayseri Anayurt Final Spor Kulübü yaptığı açıklama ile Metin Tutum ile anlaştıklarını açıkladı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi: ?2019-2020 sezonu için voleybol branşında Antrenör Metin Tutum ile anlaşıldı. 8 yıl Melikgazi Belediyespor Kulübü´nde 1.Lig, 2.Lig ve alt yapı görevlerinde bulunan tecrübeli Antrenör Metin Tutum ile Melikgazi Belediyespor Kulübü´nden toplu bir şekilde ayrılan 45 sporcusu ve yeni eklenen sporcuları ile şu anda Kayseri´deki en geniş alt yapıya sahibiz.  Voleybol küçük, yıldız ve genç takımlar kategorilerinde Kayseri´de ve Türkiye´de çok ses getireceğiz. Ayrıca bu seneki öncelikli hedefimiz Bölgesel Lig´den 2.Lig´e çıkmak ve oradan da hedef büyüterek en kısa zamanda 1.Lig´e çıkmaktır. Arkasına aldığı sponsor desteği ve tecrübeli antrenörü ile bunu gerçekleştirmek için Kayseri´de yeni bir oluşum oluşmuştur.?