TOUR OF CENTRAL ANATOLİA´DA SON ETAP YAPILDI

TOUR OF CENTRAL ANATOLİA´DA SON ETAP YAPILDI

Başkan Büyükkılıç, olimpiyat seçmeleri için yapılan 16 ülkeden sporcuların katıldığı bisiklet yarışının startını Cumhuriyet Meydanı´nda verdi.

Büyükşehir Belediyesi´nin destekleri ve düzenlediği etkinliklerle Kayseri sporun da merkezi olmaya devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen Tour of Central Anatolia Bisiklet Turu´nun son etabı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da Vali Şehmus Günaydın ile birlikte bir süre sporcularla bisiklet sürdü.

2020´de Japonya´da yapılacak Tokyo Olimpiyat Oyunlarına puan veren son yarışlar olma özelliği taşıyan Tour of Central Anatolia Bisiklet Turu´nun son etabına Cumhuriyet Meydanı´nda start verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da Vali Şehmus Günaydın ile birlikte start alanına gelerek sporcularla sohbet etti ve başarı diledi.

Tour of Central Anatolia Bisiklet Turu´na Türkiye´nin yanı sıra İsviçre, Ukrayna, Slovakya, Beyaz Rusya, Bulgaristan, Kosova, Bosna Hersek, Kazakistan, Azerbaycan, Kuveyt, Katar, Bahreyn, Fas, Cezayir ve Eritre´den sporcular katıldı. 152 kilometrelik son etapta Başkan Memduh Büyükkılıç da Vali Şehmus Günaydın ile birlikte bir süre sporcularla bisiklet sürdü.