TOHM YÜZME´NİN ŞAMPİYONLARI KONUŞTU

TOHM YÜZME´NİN ŞAMPİYONLARI KONUŞTU

Bulgaristan Burgaz´da yapılan Comen Akdeniz Ülkeleri Yıldız Yüzme Şampiyonası´nda şampiyonluklarla ilimize dönen sporcular konuştu. Derecelerin kendilerini motive ettiklerini söyleyen sporcular, daha büyük dereceler için daha çok çalışacaklarını söyledile

Bulgaristan Burgaz´da yapılan Comen Akdeniz Ülkeleri Yıldızlar Yüzme Şampiyonası´nda derecele elde eden Yiğit Aslan, Mehlika Kuzeh Yalçın, Asistan Antrenör Uğur Kartal açıklamalarda bulundu.

TOHM Asistan Antrenör Uğur Kartal, şöyle dedi: ?Bulgaristan´da gerçekleştirilen Comen Cup Turnuvası´nda aldığımız derecelerden dolayı çok gururluyuz. TOHM, 2013 yılından bu yana faaliyet gösteriyor. 6 yıldır özverili bir şekilde çalışıyoruz. Çocuklarımız da çok iyi çalışıyor. Önce yerel hedefler ardından ulusal hedefler ve son olarak da uluslar arası hedeflere doğru yöneldik. Şimdi artık uluslar arası hedeflerde de başarılı olmaya başladılar. Antrenmanlarını yapıyorlar, dinleniyorlar ve özverili çalışarak da Avrupa´da dereceler gelmeye başladı. Bu nedenle de çok mutluyuz. Avrupa´da aldığımız dereceler bizleri gururlandırıyor. Sporcularımızı başarılarından dolayı kutluyorum.?

Comen Cup´ta 3 kulvarda derece elde Yiğit Aslan, şunları kaydetti: ?Comen Cup´ta üç birincilik elde ettim. Biri bayrak yarışıydı, diğer ikisi ise kendi bireysel yarışımdı. Burada derece elde etmek beni gururlandırdı. Bayrağımızı göndere çektirmek, tabii ki duyguların en güzelidir.?

Kelebek sitilinde üçüncü olan Mehlika Kuzey Yalçın ise şöyle dedi: ?10 yaşından beri yüzüyorum. Derecelerim yüzmeyi sevdiğim geliyor. Comen Cup´ta yer aldım. Kelebek stilinde yüzdüm ve üçüncü oldum. Aldığım dereceden dolayı mutlu oldum. Hocalarımın yüzünü kara çıkartmadığım için gururlandım. İnşallah ilerleyen zamanlarda daha büyük dereceler almak istiyorum.?