TKF BAŞKAN ADAYI KIYICI, DELEGELERLE BİR ARAYA GELDİ

TKF BAŞKAN ADAYI KIYICI, DELEGELERLE BİR ARAYA GELDİ

Türkiye Kayak Federasyonu Başkan Adayı Fatih Kıyıcı, Kayseri delegeleri ile bir araya geldi. Delegelerin sorularını yanıtlayan Kıyıcı, neden aday olduğunu açıkladı.

Türkiye Kayak Federasyonu´nda seçim çalışmaları hız kazandı. 10 Mayıs´ta gerçekleştirilecek olan seçimler öncesinde federasyon başkanlığı için 3 adayın ismi geçiyor. 

Başkan adaylarından Fatih Kıyıcı, Kayseri´ye geldi ve kahvaltıda delegelerle bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda Kıyıcı, delegelerin ve kulüp yöneticilerini dinledi. Seçilmeleri durumunda da talepleri nasıl karşılayacaklarını açıkladı.

Türkiye Kayak Federasyonu´nu yönetebilecekleri tecrübeye sahip olduklarını söyleyen Kıyıcı, şöyle dedi; ?Kayak Federasyonu´nun şuan ki yönetiminin içerisinde yer aldım. Son iki yılda da başkanvekili olarak görev yaptım. Bu görevimden de dönemimiz bittiğinden dolayı ayrıldım. Aynı zamanda Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Enstitüsü´nde müdür olarak da görev yapıyorum. Kayak camiasının içinden birisiyiz. Bu tür görevlere aday olmak, medeni cesarettir ve herkesin hakkıdır. Bugün ben aday isem başka arkadaşımız da aday olabilir. Bu tür durumları saygıyla karşılaşmak lazım. Aday olmak ayrıdır. Camianın oyunu alarak, seçilmek de ayrı bir onurdur. Bu federasyonu yönetebilecek kabiliyete eriştiğimizi düşünerek, aday olduk. Bugün sizlerin taleplerini dinlemek ve seçildiğimiz takdirde sizin taleplerinizi nasıl karşılarız, bunları konuşmak için geldik.?