TALAS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YALÇIN

TALAS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YALÇIN

?BELEDİYECİLİK GÖNÜL İŞİDİR?

Cumhur İttifakı AK Parti Talas Belediye Başkan adayı Mustafa Yalçın, esnaf ziyaretleri esnasında duygu dolu anlar yaşadı. Talas´ta  sabanın erken saatlerinden gece geç vakitlere kadar halkın içinde olan ve sohbet eden Mustafa Yalçın, 31 Mart sonrasında yapmayı planladıklarını anlatıyor, halkın sorunlarını dinleyip çözüm önerilerinde bulunuyor.

İttifak ortağı MHP teşkilatı ile birlikte Talas´ın cadde ve sokaklarında kol kola yürüyen Yalçın, bir kuru temizleme salonunda duygu dolu anlar yaşadı.

Gençlik yıllarında Kuru temizlemecilik yaptığını belirten Mustafa Yalçın, önce ütü masasının başına geçip objektiflere poz verdi, sonra büyük bir titizlikle gömlek ütüleyip; kuru temizleme sanatındaki incelikleri anlattı, bu meslekle belediyecilik arasında ince bir bağlantı kurup; eski günlere doğru yolculuk yaptı.

AK Parti Talas Belediye Başkan adayı Yalçın," Kuru temizlemecilik de tıpkı belediyecilik gibi gönül işidir. Vatandaşın isteklerine göre hizmet yapmalısınız. Belediyecilikte vatandaşın taleplerine göre nasıl hizmet ediyorsanız, kuru temizlemede de işinizi özenle ve titizlikle yapmalısınız. Kuru temizlemecilikte altın bir kural vardır. Her bir kıyafeti kendi kıyafetinizden daha fazla özenle temizlemeli ve daha titiz davranmalısınız. Bu kuralı mesleğin erbabı olan her kişi bilir. Dükkana her türden kıyafet gelir.  Günlerin, belki de bir anın yorgunluğunu orada bırakarak gider. Eski günlerimi burada yad etmek seçim maratonunda benim için  güzel bir anı oldu. Ütü yapmayı özlemişim? dedi.

Subayların  eskiden gömlek arkalarına çizgi yaptığını da hatırlatıp duygu dolu gözlerle kuru temizlemeciden ayrıldı.

Bahçelievler Mahallesindeki esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Yalçın, zaman zaman yolda yürümekte güçlük çekti. Halkın yüksek teveccühü ile  karşılaşmaktan mutlu olduğunu ifade eden Yalçın, Talas´ın değerine değer katan herkes bizim için de kıymetlidir? şeklinde konuştu.