TAB GIDA GELECEĞİN YÖNETİCİLERİNİ YETİŞTİRİYOR

TAB GIDA GELECEĞİN YÖNETİCİLERİNİ YETİŞTİRİYOR

TAB Gıda´nın, mezuniyet seviyesine bakılmaksızın restoranlarındaki tüm çalışanlarına sunduğu ?Geleceğin Yöneticileri? eğitim programı rekor başvuru aldı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi işbirliğiyle gerçekleştirilen programda, çalışanlar belir

Türkiye çapında 1200´e yakın restoranıyla sektöre yön veren TAB Gıda, çalışanlarının bireysel ve mesleki gelişimine yatırım yapmaya devam ediyor. Anadolu Üniversitesi işbirliğiyle geçtiğimiz Mayıs ayı itibariyle hayata geçirilen ?Geleceğin Yöneticileri? eğitim programı 5 farklı e-sertifika modülünden oluşuyor. Sertifika programı, eğitim hayatını yarıda bırakmış, ortaokul mezunu restoran çalışanları başta olmak üzere tüm TAB Gıda çalışanlarından yoğun ilgi görüyor.

?Çalışanlarımıza eşit kariyer fırsatları sunuyoruz?

TAB Gıda Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Asok, Anadolu Üniversitesi ile yapılan işbirliği çerçevesinde hayata geçirilen e-sertifikalı ?Geleceğin Yöneticileri? eğitim programına TAB Gıda´nın çeşitli düzeylerde çalışanlarından 2000 civarında katılım gerçekleştiğine dikkat çekti.

Hızlı servis restoran sektöründe 1994´ten beri faaliyet gösteren ve sektör liderliğini elinde tutan TAB Gıda´nın, çalışanlarının bireysel ve mesleki gelişimlerine büyük önem verdiğini ifade eden Gökhan Asok, bu amaçla 2005 yılında kurdukları TAB Akademi´nin de, sadece TAB Gıda için değil, sektörün insan kaynağı gelişimi açısından da önemli bir okul olduğunun altını çizdi.

TAB Gıda bünyesindeki TAB Akademi ile yıllardır hem kendi şirketleri hem de Türkiye için geleceğin liderlerini yetiştirmek amacıyla çalışanlarını desteklediklerini belirten Asok, ?Yıllardır TAB Akademi´nin en büyük özelliği olan e-öğrenme alt yapısında edindiğimiz tecrübe sayesinde bugün Anadolu Üniversitesi ile e-sertifikalı ?Geleceğin Yöneticileri? eğitim programını gerçekleştirebiliyoruz. ?Level Up? adını verdiğimiz bu eğitim programı sayesinde tüm çalışanlarımız belirli modüllere katılarak kariyerini geliştirme fırsatı yakaladı. Önümüzdeki dönemde çalışanlarımız için yeni ve sektörde fark yaratan projelere imza atmaya devam edeceğiz? açıklamasında bulundu.