SULTANLAR MERSİN´İ EZDİ GEÇTİ

SULTANLAR MERSİN´İ EZDİ GEÇTİ

Voleybol 2.Lig Bayanlar 5.Grup´ta 7.hafta geride kaldı. Mersin Büyükşehir Belediye´ye konuk olan Kayseri Atletik karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Sezona play-off hedefi ile başlayan Kayseri Atletik, sezonun 7.hafta karşılaşmasında Mersin Büyükşehir Belediyesi´ne konuk oldu.

Toroslar Spor Salonu´nda oynanan karşılaşmayı, 3-1´lik skor ile Kayseri Atletik kazandı. Mücadelenin set sonuçları şu şekilde;

1.set 25-16 Atletik

2.set 25-11 Atletik

3.set 25-21 Mersin

4.set 25-11 Atletik

16-25 11-25 25-21 11-25

Mücadelenin ardından açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Adil Özhan, şöyle dedi:

?Şampiyonluk yolunda en güçlü rakiplerinden birini yenerek hedefine bir adım daha yaklaşan sultanlarımızı kutluyorum. Biz Kayseri´yi 1. Lig´de temsil edeceğimize inanıyoruz ve bu şehre şampiyonluk yakışır, derken hayalperest davranmıyoruz. Takımın kalitesinin farkındayız.  Neriman´ın geçtiğimiz hafta sakatlanma pahasına, üstelik 2-0 öndeyken, mücadelesinin benzerlerini bu hafta da gördük. Takımın bu derece inanmış olduğunu gördüğümüz için sezon sonunda arzuladığımız yerde olacağından zerre şüphe duymuyoruz. Antrenörlerimiz Harun ve Seher Şahin´e özellikle teşekkür ediyorum. Onların bu takımlarda emekleri çok büyük ve alt yapıdan bu takımı yıllarca taşıyacak sporcular yetiştiriyorlar. Galibiyeti şehrimize armağan ediyorum, kendi sahamızdaki maclarda tribünleri doldurarak deplasmanlarda duaları ile bize verdikleri destek bizi bu safhaya getirdi. Bize inan Kayseri, bu şehre şampiyonluk yakışır.?