SULTANLAR ADANA´YA ŞANS TANIMADI..ŞAHİN, ?ŞAMPİYONLUK İÇİN ADIM ADIM İLERYECEĞİZ?

SULTANLAR ADANA´YA ŞANS TANIMADI..ŞAHİN, ?ŞAMPİYONLUK İÇİN ADIM ADIM İLERYECEĞİZ?

İlimizi Voleybol 2.Lig Bayanlar 5.Grup2ta temsil eden Kayseri Atletik Spor kendi seyircisi önünde sezonun ilk maçında Adana DSİ´yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından konuşan Baş Antrenör Harun Şahin, ?Şampiyonluk için adım adım ilerleyeceğiz´ dedi.

Voleybol 2.Lig 5.Grup´ta 2017-2018 sezonu, 15 Ekim´de oynanan müsabakalarla başladı. 5.Grup´ta mücadele eden Kayseri Atletik ilk hafta karşılaşmasında Adana DSİ´yi konuk etti.

Başkan Adil Özhan ve kulüp yöneticilerinin tam kadro tribünde yerlerini aldığı maçta setlerde rakibine 25-11, 25-11, 25-9 ile üstünlük sağlayan Kayseri Atletik 58 dakika süren maçtan galip ayrılan taraf oldu.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Baş Antrenör Harun Şahin, şöyle dedi: ?Sezonun ilk maçında seyircimiz önünde galip gelmek istiyorduk, başardık. Önümüzde uzun bir lig var, şampiyonluk yolunda adım adım ilerlemek istiyoruz ve bu daha başlangıç. Takımımızı tribünde yalnız bırakmayan kulüp yönetimimize ve taraftarımıza teşekkür ediyorum. Kayseri şehri bizi desteklediği müddetçe onların yüzünü güldürmeye devam edeceğiz.?