SON BOMBA AHMET OĞUZ MU?

SON BOMBA AHMET OĞUZ MU?

Süper Lig´de 2018-2019 sezonu hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Kayserispor´un hedefinde bu kez Gençlerbirliği´nden sol bek Ahmet Oğuz olduğu iddia edildi.

Kayserispor yeni sezon öncesinde hızlı bir transfer girişi yaparak Sakıb Aytaç, Hasan Hüseyin Acar ve Bilal Başacıkoğlu´nu transfer etmişti. Bu isimlerin ardından ise Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam´ın istekleri üzerine son 2 veya 3 isim ile görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. Bu isimler arasında ise gündeme düşen Ahmet Oğuz oldu. Gençlerbirliği´nin sol beki için girişimlerde bulunulduğu iddia edilen Kayserispor´un bu oyuncu ve kulübü ile görüşmelerini hızlandırdığı da gelen haberler arasındaki yerini aldı.

Sarı-kırmızılılar, Göztepe´nin de uzun bir süredir gündemi içerisinde yer alan Ahmet Oğuz´u takıma kazandırmayı hedefliyor. Gençlerbirliği´nde 1 Milyon Avro çıkış bedeli olan başarılı sağ bekin bonservisinde indirim yapmak adına taraflar arasındaki görüşmelerin ise derin bir şekilde devam ettiği ortaya atıldı.

Göztepe´yle görüşmelerde pürüz yaşayan Ahmet´in de, Kayserispor´a transfer olmaya sıcak baktığı gelen haberler arasında yer aldı.