SARI-KIRMIZILI KAFİLE MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

SARI-KIRMIZILI KAFİLE MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

Süper Lig´e galibiyetle başlayan Kayserispor, deplasman maçı için Kayseri´den ayrıldı ve Bursa´ya ulaşarak müsabakanın başlama saatini beklemeye koyuldu.

Spor Toto Süper Lig´in 2. haftasında Bursaspor deplasmanında boy gösterecek olan Kayserispor´da kafile Bursa´ya ulaşacak maç saatini beklemeye başladı. Kayserispor´da sakat veya cezalı oyuncu bulunmazken, sarı-kırmızılıların hedefinde iki de iki yapmak var.

Kayserispor ve Bursaspor daha önce Süper Lig´de 22 kez karşılaştı. Bu karşılaşmaların sadece biri beraberlikle sonuçlandı. Bursaspor 10, Kayserispor ise 11 maçtan galibiyetle ayrıldı. Kayserispor´u evinde ağırladığı ilk iki maçı kaybeden yeşil-beyazlılar, sonrasında rakibiyle oynadığı 9 maçın 8´ini kazandı, diğer mücadelede ise mağlup oldu. Söz konusu 9 maçın ise 6´sında Bursaspor kalesini gole kapadı.

İki takım arasında oynanan maçlarda dikkat çeken bir başka konu ise çıkan kırmızı kartlar. Son 13 randevuda 11 kırmızı kart çıktı. Bu kartların özellikle 7´si Bursaspor cephesine gösterilirken, 6 kırmızı kartın deplasman maçlarında çıkması da gözlerden kaçmadı. Buna karşın geçtiğimiz sezon ligde oynanan her iki maçta da kırmızı kart çıkmadı.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu´nda saat 19.15´te başlayacak olan mücadelede Mete Kalkavan düdük çalacak. Kalkavan´ın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Özgür Yankaya.