ŞABAN ÇOPUROĞLU´NDAN

ŞABAN ÇOPUROĞLU´NDAN

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi´nin 104. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çopuroğlu mesajında, 18 Mart 1915 tarihinde Dünya´da eşine az rastlanan kahramanlık mücadelesinin 104. Yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz dedi.

Çanakkale her şey bitti derken tekrar dirilişimizin bir destanıdır. Bu sebepledir ki, yedi düvele karşı verilen eşsiz mücadelenin şanlı ismi olarak tarihe geçmiştir. Çanakkale zaferinde bu aziz millet bağımsızlığına, birliğine, toprağına, ezanına, kast eden hain ve şer odaklarına canını, kanını ortaya koyarak ?´dur´´ demiştir.

Bu günde aynı ruh ve heyecanla şer odaklarına aynı mücadeleyi korkusuzca vermeye hazır olan milletin bir ferdi olarak,  Çanakkale Zaferinin 104. Yıl dönümün de Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere Aziz vatan için yapılan tüm savaşlarda, mücadelelerde destanlar yazan kahraman ecdadımızı ve aziz şehitlerimizi, ebediyete göçmüş gazilerimizi rahmetle anarken, yaşayan gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum.Dedi.