REKOR BAYRAK İLHAM VERDİ

REKOR BAYRAK İLHAM VERDİ

Büyükşehir Belediyesi´nin Cumhuriyet Meydanı´nda yaptığı lale peyzajlı dünyanın en büyük bayrağı her kesimden büyük ilgi görmeye devam ediyor. 24 Nisan´da kaldırılması düşünülen lale peyzajlı Türk Bayrağı, ilginin artarak devam ettiğini gören Büyükşehir B

Büyükşehir Belediyesi´nin Cumhuriyet Meydanı´nda yaptığı lale peyzajlı dünyanın en büyük bayrağı her kesimden büyük ilgi görmeye devam ediyor. 24 Nisan´da kaldırılması düşünülen lale peyzajlı Türk Bayrağı, ilginin artarak devam ettiğini gören Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in talimatıyla bir süre daha kalacak. Bu arada lalelerden oluşan eşsiz güzellik Kocasinan Halk Eğitim Merkezi İşitme Engelliler Kursu´na ilham verdi ve kursiyerler tarafından Türk Bayrağı´nın önünde işaret diliyle İstiklal Marşı okundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik akşam saatlerinde Cumhuriyet Meydanı´na giderek lale peyzajıyla yapılan 400 metrekarenin üzerindeki büyüklüğüyle dünya rekorunu Kayseri´ye getiren Türk Bayrağı´na gösterilen ilgiyi yerinde gördü. Vatandaşlarla birlikte fotoğraf çektiren Başkan Çelik, Türk Bayrağına olan ilginin devam etmesi nedeniyle bayrağın bir süre daha Cumhuriyet Meydanı´nda sergilenmesi talimatını verdi.

Bu arada rekor bayrak anlamlı çalışmalara da ilham veriyor. Kocasinan Halk Eğitim Merkezi İşaret Dili Kursu tarafından Türk Bayrağı önünde işaret dili ile İstiklal Marşı okundu. Bu çalışma Cumhuriyet Meydanı´nda anlamlı bir tablo oluşturdu. Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile de fotoğraf çektirdi.